Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nem bírok a 14 hónaposommal?

Nem bírok a 14 hónaposommal?

Figyelt kérdés
Épp előbb borított ki ebédnél. Az hagyján, hogy semmit nem eszik, de kiabál, feszít, dobálózik evés közben. Elé nem tudok tàlat tenni, mert rögtön lebodja. Ha bevesz valamit a szájába, elkezd köpködni. Ha nem adok oda neki valamit, ordít. Tápszeres, kb csak azt eszi, de abból is napi 7-8 deci a maximum! Ennyin él. Annyit eszik, mint négy hónaposan. Kanalat is alig hajlandó megfogni, csak hadonászik vele csapkod, de a szájába véletlen se tenné. Védőnő, gyerekorvos csak mosolyog rajta, pedig ezen kívül számos problémàt mondtam nekik. Állandóan lefelé néz, szemünkbe alig, furcsán áll a keze sokszor, mintha görcsbe lenne, kukucs jàték sose tetszett neki. Minden este egy ördögűzés, a nappali altatás szintén. Ha egy pár percig nem rá figyelek, rettentő frusztrált lesz, ami után óràkig nyugtalan. Nagyon kimerítő ez számunkra, de mindenki csak legyint rá, esetleg az én anyai kompetenciáimat kérdőjelezi meg. Hova a francba forduljunk???

2017. okt. 29. 12:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kimaradt egy kb 5 centis db natúr csirkemell. Jön a hónapban a védőnő és most mindent felírok, azért tudom ilyen pontosan.
2017. nov. 16. 21:27
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Ezeket meg is ette? Csirkemell helyett adj neki egy szárnyat pl. levesben főve, bőrével együtt. Szerintem szívesebben meg fogja enni - az enyémek pici koruk óta imádják -, és a zsírra is szüksége van. Zöldségekből próbálkozz meg a sütőtökpürével, enyhén édesítve mézzel, vagy almával is főzheted és pürésítheted együtt. (Ha érdekel, szívesen adok még tippeket.)
2017. nov. 16. 22:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de mézet még nem lehet nem? Egy éves státuszon kérdeztem és azt mondta a dokinő hogy még inkább ne, majd 2 évesen.
2017. nov. 17. 07:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, ezeket éppen meg is ette, de ez egy nagyon nagyon jó nap volt, mert max a bébiételt szokta megenni.
2017. nov. 17. 07:42
 15/17 anonim ***** válasza:

2,5 éves lányom fele ennyit nem eszik. :)

Én feladtam. Vérképe jó.

2017. nov. 17. 07:53
 16/17 A kérdező kommentje:
Na végre valaki ezt írja. :D köszönöm. Állítólag én is ilyen voltam, két éven keresztül mindennap fél tükörtojást ettem meg. Csak ennyit. Ma pénzügyes vagyok. :)
2017. nov. 17. 09:30
 17/17 anonim ***** válasza:
A tükörtojás jó, tele van vitaminnal, hasznos zsírokat, fehérjét is tartalmaz...
2017. nov. 17. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!