Van egy 2,5 éves fiam és annyira kihoz a sodromból hogy bezárkózom előle a szobámba 5 percre mert különben rosszul leszek?
Járt mar igy más is hogy az idegein táncolt.
3 napja rossz idő van nem tudunk kimenni mert egész délután kinn szoktunk jatszani homokozni , stb... Nem alszik nappal semmit hiaba minden erőfeszitésem. Estere meg mar annyira fáradt hogy kepes 1 órán keresztül üvölteni mindenért de szó szerint. A fürdés is úgy zajlik hogy ordit 2 perc után ha leülök. Mire vegzünk mindennel legszivesebben kimennék a levegőre de nem lehet mert jön utánam. Rendesen idegesit. Aztán megvacsorázik szépen és nem alszik mert meg kinlódik hiába sötét van evett fekszem mellette semmi. Kikészit. Most 3. napja hogy bevagyunk zárva a rossz idő miatt, de hosszú ideig meg nem köti le semmi benti jaték.... Kinti gyerek
Szerintem mind a kettőtöknek rossz napjai vannak :)
Amúgy drasztikusan hangzik, amit leírsz, de hát nekem is volt kb 2-2,5 éves koruk között olyan pl., hogy a wc-be mentem be "NYUGODTAN" enni, mert annak az egy helységnek volt nálunk kulcsa és napok óta enni nem akartak, de ordítottak, hogy a tányéromban pancsolhassanak-ölembe másszanak-kanalamat elvegyék stb. Szerintem akinek nem annyira nyugis a gyereke, annak simán összegyűlik ez és menekül.
Én amúgy visszamentem dolgozni a kicsi 1 éves korában és beiratkoztam egyetemre is. Az a heti egy nap mindenkitől távol tette leginkább helyre az idegrendszeremet. (A bölcsi meg lefárasztotta őket napközben.) Rengeteget javult a kapcsolatom amúgy velük 3 éves koruk körül, akkor hirtelen egyik napról a másikra olyan okosak lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!