Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Természetes, hogy ilyen hamar...

Természetes, hogy ilyen hamar kijövök a sodromból?

Figyelt kérdés
9-10hetes vagyok, nagyon ingerlékeny. Ennyire természetes, hogy hamar kijövök a sodromból?
2009. szept. 23. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én mindentől sirok, sokszor úgy érzem magam mint egy kisgyermek a homokozóban akinek elvették a játékét, vagy vki görbén nézett rá. Csak én nem azt kiáltom Anya, hanem azt, hogy Apaaaaaa.........és ő mindig meghallgat:)
2009. szept. 23. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, nem vagy vele egyedül.
2009. szept. 23. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, 9hetes 3 napos kismama.
2009. szept. 23. 09:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igaz ezek a kirohanások nem árthatnak nekünk?

Már várom azért, hogy ez az idegbaj és a fáradság elmúljanak, bár van még idő az első harmad végig.

1. válaszoló: menszi szerint én is 9+3 vagyok ma!! :)) Július 20.-án volt utoljára vérzés. Dokinéni látta kicsit kisebbnek az első uh-n. Jövőhéten megyek újra!!

2009. szept. 23. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnos természetes? A nekünk alatt kiket értesz?

A párod és Te? Vagy a Te és a baba?

Első esetben, ha a párod elég megértő nem lesz gáz( most is itt van szegény párom döbbent arca a szemem előtt, nagyon sajnálom szegény egyetlenemet). A babának viszont a legjobb az lenne, ha nyugiban lennél, de ha nem pörgeted magad nagyon, akkor talán még belefér. :)

2009. szept. 23. 12:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát, a babára gondoltam, mert a férjem és én felállás már elég harcedzett!! Igyekszem nyugisan, mert a kicsinek nem akarok ártani....
2009. szept. 23. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!