Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha kihoznak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kihoznak a sodromból a perverz kérdések?

Figyelt kérdés
pl. ismerkedek egy sráccal, aranyos, jóképű stb. erre bevágta valamelyik nap hogy melyik bugyi a nyerő. nem tudom hogy reagáltok rá lányok, de engem zavar. mondtam is neki, ennek ellenére beszélünk, mert eddig (2-3 hónap) rendes volt velem mindig.
2016. nov. 17. 23:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
ez neked a perverz hogy 2-3 hónap után ilyet kérdez ? :D
2016. nov. 17. 23:26
 2/16 anonim ***** válasza:
68%

2-3 hónap után azért ez már annyira nem "perverz" kérdés.

Mondom ezt úgy, hogy általánosan konzervatívnak és kissé prűdnek tartanak. De 2-3 hónap ehhez már talán elégséges. Végtére is nem azon állt neki poénkodni... na mindegy, ezt le se írom inkább.

Na mindegy, ha ennyire zavar mond meg neki. Vagy használ, vagy nem. De azért jó kérdés, hogy miért vagytok ennyire távol egymástól még 2-3 hónap után is... Ez nem igazán jó!

2016. nov. 17. 23:26
 3/16 A kérdező kommentje:
2. bonyolult hogy miért..
2016. nov. 17. 23:28
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

Akkor ezt igazán kifejthetted volna, mert ez így hiányosan nagyon nem fest rólad kezdvező képet.

2016. nov. 17. 23:30
 5/16 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, lejtsek neked egy erotikus táncot?
2016. nov. 17. 23:30
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Ha számodra ez perverz akkor kérd ki magadnak és szakits. De ha kiderül, hogy a világon mindenki perverz a számodra akkor vedd tudomásul, hogy egyedül maradsz (mert talán rossz az értékitéleted.)
2016. nov. 17. 23:31
 7/16 A kérdező kommentje:

3. nem egy helyen élünk, 1x találkoztunk eddig :) ezért na :D

4. persze, gyere :D

2016. nov. 17. 23:32
 8/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha neten ismerkedtetek meg és alkalmatok se volt eddig találkozni, ez már akkor se minősül perverznek. Mert már ezt szóba hozhatja viccesen az ember, és én ezt úgy mondom, hogy nem vagyok egy kaszanova. Egy nőt se csaltam meg még soha, és nem is udvarolok fűnek, fának.

Visszafogottabb szerény jellem vagyok, és még számomra is ez teljesen belefér. Szóval a hiba benned van, és ez eléggé súlyos :)

2016. nov. 17. 23:33
 9/16 A kérdező kommentje:
x taliztunk :D miért van bennem a hiba? :o
2016. nov. 17. 23:35
 10/16 anonim ***** válasza:
71%

Azért, mert 2-3 hónap beszélgetés után ebben mi van? Nem meztelen képet kért rólad, hogy lehet ezt perverznek nevezni. Nem tudom eldönteni, hogy most te viccelsz a kérdéssel és unatkozol, vagy komolyan gondolod.

Az én barátnőm nagyon visszafogott, nagyon szerény félénk lány, de imádom őt ahogy van.

De hála a jó égnek még ő se ilyen, nem hiszem el, hogy létezik ember aki ezt a dolgot perverznek tartja :D Ilyen tényleg nincs :)

2016. nov. 17. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!