Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha kihoznak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kihoznak a sodromból a perverz kérdések?

Figyelt kérdés
pl. ismerkedek egy sráccal, aranyos, jóképű stb. erre bevágta valamelyik nap hogy melyik bugyi a nyerő. nem tudom hogy reagáltok rá lányok, de engem zavar. mondtam is neki, ennek ellenére beszélünk, mert eddig (2-3 hónap) rendes volt velem mindig.
2016. nov. 17. 23:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet, hogy utalni kíván neked arra, hogy szívesen látna rajtad egy olyat... Csak nem jól fejezte ki magát...
2016. nov. 17. 23:41
 12/16 anonim ***** válasza:

# 11

Az még perverzebb lenne a kérdező szerint, hiszen csak egyszer találkoztak, nehogy már ilyet akarjon látni rajta... :)

Nyilván nem is kell ágyba vinni második találkozón senkit, mindenesetre érdekes :)

2016. nov. 17. 23:44
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom hogy mit tegyél.

Azt tudom hogy 3 féle dolog okozhatja ezt nálad.

- nem szocializálódtál jó helyen. Rosszul neveltek, emiatt prűd lettél és gátlásos.

- túl fiatal, önbizalom hiányos, tapasztalatlan vagy ahhoz hogy kézben tartsd a helyzetet, ezért egyből ugrasz neki mindenkinek, aki szexről beszél, emiatt nem tudsz mit kezdeni a flörtöléssel, és egyből agresszióval reagálsz, mintha nem is lenne szexuális vágyad.

- a harmadik ok talán a félelem amiatt mert nahyon rossz emberismerő vagy, és ismételten fogalmad sincs arról kiben mit láss, ki mit fog csinálni, és hogyan kezeld a helyzeteket. Mintha vakon bolyonganál egy sötét szobában.

Talán fejleszteni kéne magad és az önismereted.

2016. nov. 17. 23:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez aztán a logika. "Szerintem nem perverz, tehát a hiba benned van."

Nem tartom perverznek, inkább olyan "toilet humor" féle. Meg nem tudom, férfitől a bugyi szót hallani... mindig az ilyen öreg bajszos bácsikák jutnak eszembe, akik nyalogatják a szájukat.

Jackass-en nőttem fel, nem hiszem, hogy prűd vagyok, de a bugyikázás olyan nem is tudom. Nekem az ilyenről az ugrik be, hogy beszélünk, beszélünk, ő feldobja a bugyi témát, és arra gondolok, hogy eddig figyelt, vagy végig azon bizsergett, hogy mikor bugyizhat.

2016. nov. 18. 00:10
 15/16 anonim ***** válasza:
83%

Melyik szinoníműája menő a "bugyi" szónak? Amiről nem a "Zseniális Teknős" ugrik be neked a Dragonból-ból?

2016. nov. 18. 00:16
 16/16 icu75 ***** válasza:
Azt mondtam volna neki hogy nálam meg nem az alsónadrág fajtája "nyerő" hanem ami benne van.
2016. nov. 18. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!