Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kihoznak a sodromból a perverz kérdések?
# 11
Az még perverzebb lenne a kérdező szerint, hiszen csak egyszer találkoztak, nehogy már ilyet akarjon látni rajta... :)
Nyilván nem is kell ágyba vinni második találkozón senkit, mindenesetre érdekes :)
Nem tudom hogy mit tegyél.
Azt tudom hogy 3 féle dolog okozhatja ezt nálad.
- nem szocializálódtál jó helyen. Rosszul neveltek, emiatt prűd lettél és gátlásos.
- túl fiatal, önbizalom hiányos, tapasztalatlan vagy ahhoz hogy kézben tartsd a helyzetet, ezért egyből ugrasz neki mindenkinek, aki szexről beszél, emiatt nem tudsz mit kezdeni a flörtöléssel, és egyből agresszióval reagálsz, mintha nem is lenne szexuális vágyad.
- a harmadik ok talán a félelem amiatt mert nahyon rossz emberismerő vagy, és ismételten fogalmad sincs arról kiben mit láss, ki mit fog csinálni, és hogyan kezeld a helyzeteket. Mintha vakon bolyonganál egy sötét szobában.
Talán fejleszteni kéne magad és az önismereted.
Ez aztán a logika. "Szerintem nem perverz, tehát a hiba benned van."
Nem tartom perverznek, inkább olyan "toilet humor" féle. Meg nem tudom, férfitől a bugyi szót hallani... mindig az ilyen öreg bajszos bácsikák jutnak eszembe, akik nyalogatják a szájukat.
Jackass-en nőttem fel, nem hiszem, hogy prűd vagyok, de a bugyikázás olyan nem is tudom. Nekem az ilyenről az ugrik be, hogy beszélünk, beszélünk, ő feldobja a bugyi témát, és arra gondolok, hogy eddig figyelt, vagy végig azon bizsergett, hogy mikor bugyizhat.
Melyik szinoníműája menő a "bugyi" szónak? Amiről nem a "Zseniális Teknős" ugrik be neked a Dragonból-ból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!