Normális ez? Mit tegyek?
Talán TI segítsetek NEKI!Lehet,hogy a szülők válása,az addig átéltek miatt ilyen.Az is ezt támasztja alá,hogy babusgatni kell,és foglalkozni Vele.
"Mikor veszi észre már magát, hogy mennyire gáz, amiket csinál?"Talán a felfogásodon változtatni kellene!Én 2 gyerekes anyuka vagyok,az első gyerekem apukájától elváltam,de soha nem viselkedett így a fiam.Igaz,maximálisan mellette álltam,ha láttam,hogy gondok vannak,mindig szenteltem időt,és figyelmet Rá!Beszélgessetek Vele(ha kell szakemberek segítségével),hogy kiderüljön,mi a probléma!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Hát ilyen idióta is lehetne,ilyeneket tettek fel a taknyosok magukról és nem csak a lányok.Nekem is most küldte valaki,undoritó.
A rinyáról meg le kell szoktatni,beszélni kellene a pároddal,különben nagy bajok lesznek még,nem hogy férfi nem lesz belőle,de még kamaszfiú sem.
Júj,én is láttam a videót,elég gáz,milyen szülei lehetnek az ilyennek.
Hát marha elkényesztettett egy gyerek lehet,mindenképp le kellene ülnötök a pároddal és beszélgetni,muszály lenne már változatani,mert ez csak rosszabb lesz,ha meg nem tetszik a gyereknek hagy duzzogjon,majd lenyúgszik.
Bocsi de valami nem stimmel a gyerekkel,az apja fürdeti,4-5 éves gyerek egyedül fürdik,csak leellenőrzik,hogy rendesen megszappanozta magát,meg a hajmosásnál segítenek.Na ha még ő is szappanozgatja,akkor az már beteges!!!
Ez már nem sima kényesztetés,ez már beteges.Ekkora gyereket lefektetni,meg cipelgetni.Az ovodás gyerekekkel nem bánnak így.
Gondolj bele 1-2 éven belül már kamaszodik biólógiailag is,akkor is apuka fogja fürdiztetni.Ez nagyon gáz.
El kellene mondanod hogy ez nem normális viselkedés,ezt nem szabadna hagynod.
De tényleg a fürdetést hogy kell elképzelni?
Beviszi és ő szappanozza meg törölgeti?
Ha igen akkor a párodnak is valami baja van,ez nekem kicsit perverz már.
Azt még megérteném ha bemegy és dumcsizik vele amig a srác fürdik,de az is már gáz,ha úgy mossa a tudod milyét hogy közben az apuka látja.Itt nagyon komoly gondok vannak de nemcsak a gyerekkel,ahanem a pároddal is.
Fürdetik meg veletek aludt ez durva.Pici 3 éves gyerekek egyedül a szobájukban alszanak.Bocs de nem normális.
Mióta vagytok együtt,hány éves kora óta ismered a fiút?
Egyébként ennyi idős korban a legtöbb gyerek már nem szereti ha bemászkálnak hozzá ha fürdik,nem szeretik ha meglátják őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!