Miért bántja a kiskutyát?
2,5 évesem minden alkalmat megragad, hogy bántsa a 10 hetes kiskutyát, de nem tudom miért. Egyik állatot sem bántja, de ezt a kis árvát mindig, ha fél percre nem nézek oda, már csapkodja, próbálja megrugni. 100x rászoltam már. K int van a kutya, szóval csak akkor van vele ha kint vagyunk.
Mit tehetek? Félek ha nagyobb lesz meg fogja harapni :(
Írtam, hogy fűtött helyen van :)
Ha nem olvasod el arról nem tehetek :)
És igazából a többire is válaszoltam már :)
Gondolod, hogy sétáltatják a kutyát? Tuti hogy nem. Tényleg a házban lenne a helye, de akkor meg folyamatosan tudná terrorizálni a gyerek, szóval nem is tudom eldönteni melyik a rosszabb szerencsétlen állatnak...
Mikor megnő, akkor meg gondolom kennelbe zárják, nehogy a kis babucika közelébe mehessen (főleg ha a kutya nevelésével is olyan sikeresek lesznek, mint a gyerekével) aztán ott élheti le a kutya az életét.
"Aki azt tanácsolja, hogy üsse meg a gyereket, az kapott a szüleitől?"
Na álljunk meg egy percre! Itt nem arról van továbbra sem szó, hogy verje agyon, főleg nem ok nélkül, de te most kiforgatod a dolgot, mert téged úton-útfélen vertek.
Kérlek, igen, volt, hogy kaptam, pl. mikor filccel összefirkáltam a falat, meg mikor elkezdtem kitépkedni a könyvből a lapokat, és képzeld, szerintem meg is érdemeltem, egyébként meg nem is emlékszem rá, mert kb 3 éves lehettem. Annyira kicsi korára meg nem is nagyon emlékszik az ember. És igen, volt, hogy nagyobbként is kaptam, nyilván szelektál mindenki, és ha nem volt jogos, akkor arra jobban emlékszik. Én szerintem olyan 2évente kaptam nyaklevest, de akkor tuti tettem érte. És hű de mély nyomot sem hagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!