Miért bántja a kiskutyát?
2,5 évesem minden alkalmat megragad, hogy bántsa a 10 hetes kiskutyát, de nem tudom miért. Egyik állatot sem bántja, de ezt a kis árvát mindig, ha fél percre nem nézek oda, már csapkodja, próbálja megrugni. 100x rászoltam már. K int van a kutya, szóval csak akkor van vele ha kint vagyunk.
Mit tehetek? Félek ha nagyobb lesz meg fogja harapni :(
Öten vagyunk testvérek, soha nem ütöttek meg minket és felnőttünk.
Ha rosszat tesz megbüntetem. Dac korszakbab van, az a cél, hogy leszoktassam egy rossz cselekedetről, nem az, hogy én rászokjak valamire amit elítélek.
Hiába írod, hogy üssem meg, nem tud olyat tenni amiért megtenném. Soha nem csaptam/ütöttem meg senkit, nem egy 2,5 éves gyereket, / gyerekemet fogom megütni először. A fiam ősszel iskolába megy, vele is átéltük a dackorszak árnyoldalát, Ő harapott. Soha nem csaptam a szájára, büntettem, de mindenek előtt megértettem vele, miért nem csináljuk. 3 hónap alatt leszokott róla. Egy nyugodt, kiegyensúlyozott, iskolaérett 5,5 éves aki soha nem verekszik.
Elég ciki, ha 3 hónap kellett, hogy ne harapjon a gyerek.
Lesznek itt még komoly gondok...
Kereszt lányom is ezt csinálta....
A kutya egyszer vissza harapott, azóta is az arcán van a seb. (ott is fog maradni)
Ha a gyerek bántja a kutyát ne szólj hozza. Zavard el, nem csinálhat semmit csak nézhet maga elé. 30 perc múlva ujra lehet próbálkozni nála.... Ha megint kezdi megint....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!