Miért bántja a kiskutyát?
2,5 évesem minden alkalmat megragad, hogy bántsa a 10 hetes kiskutyát, de nem tudom miért. Egyik állatot sem bántja, de ezt a kis árvát mindig, ha fél percre nem nézek oda, már csapkodja, próbálja megrugni. 100x rászoltam már. K int van a kutya, szóval csak akkor van vele ha kint vagyunk.
Mit tehetek? Félek ha nagyobb lesz meg fogja harapni :(
Ezért kell alaposan átgondolni a kutyavételt, főleg, ha a gyerek még nem akkora, hogy megértse, hogy nem bántjuk. Nem szabad őket kettesben hagyni, a gyerekre meg minden alkalommal rászólni, hogy ne bántsa.
Milyen fajta a kutya? Egy ekkora kölyöknek még igencsak bent kéne lennie veletek, egy ilyen kicsi kutyának nagyon nem tesz jót, hogy már ennyi idősen egyedül kell kint lennie a kertben, ráadásul tél van.
Mondjuk így biztosan nem lenne nyugta szegénynek a lakásban sem.
Ha bántja büntibe megy. De azt nem értem miért csak ezt az egy állatot bántja. Nagyiéknál is van kiskutya azt simogatja, még kismalacot is simogat.
Soha nem bánt semmit csak a miénket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!