Hogyan lehet kivívni a dackorszakos kisgyerek tiszteletét?
azért nem kellett volna lepontozni, mert én nem a hidegzuhanyt javaslom
a rugdoás stb mindig frusztrációból ered. annak találd meg az okát, nem kínozni kell egy embert.
Ugyanebben a cipoben vagyunk. Nem hasznal sem a szep szo, sem a bunti, sem a hangzatos alternativa-felajanlas, semmi.
Mar ott tartok, hogy ketszer raszolok, aztan beteszem a szobajaba. Amikor vege a bombolesnek kijohet.
Rajongasig szeretem, de a fonok en vagyok, es nem vagyok hajlando bedilizni miatta.
Tarts ki!!!
add be heti 2-3 délelőtt bölcsibe, csanába..:-)
nehéz velük nagyon, mert azt akarja, hogy csakis őrá figyelj, de ez lehetetlen...
Valószínűlg már igényli is a kortárs kapcsolatokat, te már kevés vagy neki, unatkozik...
így időt nyertek, és a távolság segít, hogy mindenki lenyugodjon mást is lásson, a te idegeid is megnyugszanak, és tudsz vele türelmesebb lenni, ez oda vissza hatna, és a gyerek is kevésbé lenne robbanékony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!