Szerintetek a szülő tehet arrol ha a gyereke nem viszi semmire az eletben teljesen eletkeptelen?
Figyelt kérdés
2016. okt. 15. 12:18
11/14 anonim válasza:
Mellesleg össze vissza beszélsz. Teljes fogalomzavarban szenvedsz. Nálad aki nem diplomás az életképtelen??? Ki mondta hogy mindenkinek diploma kell?? Nem csak az viheti valamire aki diplomás.
12/14 anonim válasza:
Kicsit keverednek itt a dolgok én azt látom. Szerintem a sikernek semmi köze nincs a diplomához. Csak az sikeres ember aki orvos, vagy ügyvéd, vagy politikus? Esetleg celeb? Nem hiszem. Szerintem a siker az önmegvalósítás és az az állapot amikor az ember békében van a saját életével. Lehet egy kőműves is sikeres és megbecsült a munkájában, vagy egy jó asztalos. De akár egy olyan anyuka is érezheti magát sikeresnek, aki az egész életét a családnak áldozta mint háztartásbeli és felnevelt tisztességgel 5 gyereket. Ez mind-mind egy sikeres élet, ha ebben az illető kiteljesedik és úgy érzi megtalálta a helyét a világban.
14/14 anonim válasza:
Ha saját magát eltartja - az óriási dolog a mai világban.
Ha erre nem képes, vagyis életképtelen, abban nem biztos, h a szülő a hibás.
Lehet, hogy csak nem tudja, mit szeretne csinálni igazán.
NEkem ha gyerekem lenne, én életem végéig neheztelés nélkül szívesen eltartanám, ha szükséges lenne. (= egyszerű kaja, fűtés egy külön szobával neki, de semmi költőpénz) Más kérdés, hogy akkor ketten nyomorognánk, és hogy ez elég-e neki a boldogsághoz? Többek között ezért sem vállaltam (és nem is fogok ) gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!