Mit csináljak a 19 Fiammal, aki nem akar tanulni, dolgozni? Csak fetreng egész nap! A cinikus hozzászólásoktól kíméljetek!
Nem adok tanácsot, csak mesélek.
Hasonló okok miatt apám 18 évesen elzavart a háztól.
Megtanultam dolgozni és törekedni valamire.
Egész további életemben rendezett életet éltem és dolgoztam.
A fiam sajnos olyan lett mint én voltam, de úgy is járt velem mint én az apámmal. Tanult a saját kárából és ma azt vallja, jót tettem vele. Azóta is dolgozik és van három unokám. Ennyi a történetem.
Meg kell mondani a fiadnak, hogy semmi baj nincs az életmódjával, feltéve, hogy talál valakit, aki ezt szívesen finanszírozza neki. Te erre nem vagy hajlandó, hogy úgyhogy december elejére vagy munkahelye van, és ad haza X összeget (nem vagyok híve a gyerektől való pénz beszedésnek, hacsak nem szorulunk tényleg rá, de ebben az esetben muszáj mert a végén, ha nem kérsz pénzt, akkor simán átjár majd valami haverokhoz napközben és azt hazudja, hogy dolgozni volt) vagy mehet amerre lát.
19 éveset nevelni már nem lehet, elkéstél. Más úgyse hat hidd el kérdező. Gondolj arra, hogy nem biztos, hogy elélsz 80 évig, ennyi munkába előbb bele fogsz rokkanni, neki is jobb, ha "kilököd a fészekből és megtanul repülni" még időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!