Mit csináljak a 19 Fiammal, aki nem akar tanulni, dolgozni? Csak fetreng egész nap! A cinikus hozzászólásoktól kíméljetek!
Maga a kérdés nagyon nehéz főleg úgy, hogy így ismeretlenül könnyű tanácsolni. Egy szülő máshogy nézi a helyzetet.
Én azt tanácsolom, hogy beszélgess el a fiaddal. Mi akadályozza meg abban, hogy tanuljon vagy dolgozzon. (Gondolom azért, mert tudja, hogy Ti úgyis ellátjátok, de valami oka csak van..)
Szia! Borzasztóan nehéz, én nem anyaként éltem ezt még, hanem két ilyen fiú húgaként, és láttam mit szenved anyukám. Az első és legfontosabb szerintem, hogy kiderüljön mi a kiváltó ok. Az én báttyáimnál a drog volt, remélem nálatok nem erről van szó, de egy egészséges 19 éves srácnak nem szabadna így viselkednie!Lehet depressziós...
Egyébként hiába felnőtt az anyjának akkor is a gyereke, az is marad örökre!!!
1: Nem gyerek!
Felnőtt!
Ennek megfelelően kell bánni vele.
Adjatok ultimátumot: vagy keres munkát, vagy hó végén költözik. Az ő gondja, hogy hova és miből.
Adni egy fix összeget, hogy ennyit tegyen be a közösbe.
Addig is: lássa el magát, és segítsen be a házimunkába. Ráér. Dolgozzon meg érte, ha enni akar!
Ha csak néztek, és nem tesztek semmit, csak szövegeltek, nem fog semmi változni.
cinikusok kíméljenek?
Na, pont ezért olyan a gyerek, amilyen. Neki is azt tanítottad, hogy csak az a jó, amit szeret, ami a fogára való, a többivel ne foglalkozzon?
Jajj de sok itt a mindentudó! Könnyű lovon ülve lefelé kiabálni!!! Egy elkeseredett ember segítséget kér, mi a megoldás???? Rúgjunk bele, fikázzuk le látatlanban!!!
19éves fiúról beszélünk.. ha mindenki így gondolkodna ahogy itt sokan, ilyen fiatalok csöveznének minden utcasarkon, ugyanis ez gyakoribb probléma mint hinnétek... És igen van hogy a szülő erején felül mindent megtesz, mégis ezt kell megélnie... Soha ne kerüljenek ilyen helyzetbe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!