Ismertek olyan tényleg jó gyógytornászt, aki kisgyerekek csecsemőkori reflexeinek a leépítésével foglalkozik? (Például a Bobath-módszer erre irányul)
És akkor nem kezelték?
Egyébként szerintem Dévényessel próbálkozz meg. Amikor mi jártunk, volt 3,5 éves gyerek is a "tornásznál"!
Első vagyok!
Mi majdnem egy évig jártunk Dévényre hipotón izomzat miatt.
A mai napig vannak egyensúly problémái. Illetve úgy mondanám,hogy ő is "összerendezetlen". Mi ezért is jártunk TSMT tornára. Nagyon jó, csak néha megunja a tornázást, olyankor abbahagyjuk és 2-3 hónap után újrakezdjük. A TSMT tornász szerint részben ezt kell fogadni, nem akkora a baj, csak mindig kell majd sportolnia vmit. Az oviban is tudják és elfogadták. Beszélünk persze róla, hogy mikor van,amikor többet botlik, mikor van,amikor jobb, de alapjában véve nincs gond. Agyi funkciók, figyelem, rendben van.
Egyébként meg én is csetlős-botlós vagyok 33 évesen, úgyhogy genetika is lehet benne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!