Attól, hogy a babám nem gagyog sokat, még megtanulhat beszélni?
Nem probléma, ha rágódsz rajta, mivel ez is a dolgod. Egyébként az utolsó hozzászólóval nem teljesen értek egyet. Mivel az ördög nem alszik, ezért soha nem lehet tudni, hogy egy kisgyerek milyen negatívummal kerül a világra, tehát nem árt óvatosnak lenni, és igenis egy "kicsit" aggódni. Örülök, hogy a felháborodott válaszolónak nem volt szerencséje semmilyen nyavalyával küszködnie a gyermekeit, vagy a családja körében lévő gyerekeket illetően.
Tui.
Kedves Tui! Köszönöm, hogy egy kicsit megvédtél.Sajna ezért tényleg nagyon aggódom és lehet hogy azért lépéseket is teszek.Megemlítem a védőnőnek/orvosnak.Lesz ami lesz.Legfeljebb túl aggódósnak fognak tartani.Ha nem kapok megnyugtató választ,akkor viszont tovább fogok kutakodni.
Már olyan sok történetet hallottam, hogy egyes tüneteket nem vettek komolyan, majd beigazolódott, hogy előbb is lehetett volna cselekedni.
Kedves engem kiröhögő válaszoló! Íme egy példa:A közvetlen környezetemben egy 1 éves fiúról derült ki, hogy teljesen süket.Szépen gagyogott,bár egyhangúan-így utólag belegondolva-a szülők ezért nem gyanakodtak.Végül szépen elindult, de nem hallgatott a nevére, nem tudott teljesíteni egyszerű feladatokat-add ide a labdát..Így hallásvizsgálat és tessék.1 év és semmi gyanús....
Hát én inkább aggódom.Röhögjenek inkább ki de had segítsek ha baj van minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!