5 éves fiam, akire már bölcsődében mondták, h nagyon nehéz lesz vele? Eljött az óvoda és itt is ue. Mondják. Nehezen alk. Eltelik akár 1/2 óra is mire feloldódik? Ha kérnek tőle valamit, földre ül sír nem lehet vele beszélni, hallgat nem mond semmit.
Miért más minden napja?
Miért akar inkább velem lenni mint a gyerekekkel?
Már lakóhelyet is változtattam de az sem segített miért?
Testvére nem ilyen mi lehet vele a baj?
Vagy velem van a baj?
Más baj nincs? Önállóság? Beszédértés vagy éppen a beszéd? Minden a korának megfelelö? Ne megad hibáztasd. Ha bölcsis is volt és most ovis már töled elkellene tudni szakadni.A szakemberek mitmondanak a játékáról?
Kérj segitséget Pl: ovipszihologus vagy nevelési tanácsadó és ne költözz szerintem ebben az esetben az nem megoldás söt árthat a gyereknek ha minden megváltozik körülötte csak Te vagy a biztos pont még jobban beléd csimpaszkodik.
Kedves utolsó
Mi az ami szerinted az autista jellemzö szerinted? Én semmi ilyet nem látok a kérdésbe.
Ha kérnek tőle valamit, leül, sír, nem lehet vele beszélni, hallgat, nem mond semmit. 5 éves, nem kisgyerek már és nem idegenek közt csinálja, hanem azokkal akiket ismer. A filmben is amit róluk láttam, ezt csinálta a kisfiú, ha szólt hozzá az eladó.
Egyébként lehet autizmusra hajlamos is, volt ilyenismerősőm akinek ezt mondták. És szóltak, hogy nagyon óvatosan bánjanak vele. Egyébként teljesen normális, átlagos volt a kicsi.
azt ,hogy autista vkinek a gyereke azt csak igy elsó blikre nemfogják kimondani,én kérném az óvónénitól hogy a gyereket küldje el nevelési tanácsadóba ahol szakértói elemzést és tanácsot adnak nektek,de addig is elmondom hogy milyenek az autisták: minden napjjuk egyforma renfmániások mindig mindennek ugyanott és ugyanigy kell lennie,valamiben kiemelkedó tehetségóek,kapcsolatot nemtudnak felvenni idegenekkel,és a szeretetüket nemtudjék kifejezni...de azt tanácsolom minél hamarabb járj a dolog végére,bár szerintem nem ez a gyermekef problémája
sok sikert egy óvónéni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!