Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom 2,5 éves, és akár...

Kislányom 2,5 éves, és akár mennyit eszik ebédre, alvás előtt mindig kér kakaót! Hogy szoktassam le róla? Óvoda miatt szeretném

Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
SZerintem nem kell leszoktatnod! fogja erteni es tudni hogy az oviban nem kakaozik senki alvas elott es nem fog neki gondot okozni.az enyem bolcsibe fog menni 5-en es o is iszik tejet minden alvas elott es valoszinu ott nem fog kapni.nem hiszem hogy gondd lesz belole! a gyerekek nagyon jol feltudjak merni hogy hol mi a helyzet! ne aggodj!
2011. szept. 1. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Adj neki sima vizet valószinű csak az édes íz miatt kéri

az oviban eltanulja hogy senki se kap elalvás elött.

2011. szept. 1. 23:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Melyik alvás előtt?Esti,délutáni?Az én fiam 3 éves múlt,ma kezdte az ovit,de reggel és este simán behúz 260-270 ml kakaót.Van,hogy ebéd után is próbálkozik,de azt mindig vissza utasítom azzal a szöveggel,hogy fájni fog a pocakja,és nem tud jól aludni.Adok inni,és meg is nyugszik.
2011. szept. 2. 00:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Látszik,hogy késő volt....látom már,a délutáni alvás előtti kakaóról van szó.Mint írtam,az én fiam is szokott próbálkozni,de határozottan elutasítom.Volt már,hogy kicsit sírt,de olyankor megígértem neki,ha felébred,kap valami finomat.Ez mindig bevált.
2011. szept. 4. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 2 és fél éves. Reggel és este mindig van kakaó, de szokta kérni a délutáni alvás előtt és után is. Másfél éves kora óta bölcsis, de ott soha nem kéri. Ne aggódj, tudni fogja, hogy nem otthon van és nincs kakaózás.
2011. szept. 5. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam 2 és fél, minden elalvás előtt és ébredés után tejet iszik, de ordít ha nem kap. 5 hete bölcsis, és simán elaludt tej nélkül a bölcsiben, és ébredés után sincs gond. Itthon továbbra is minden elalvásnál és ébredésnél kéri. Ne aggódj.
2011. nov. 29. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!