Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szülők! Szeretném, ha leírnáto...

Szülők! Szeretném, ha leírnátok, mi a véleményetek, ti melyik módszert alkalmazzátok nevelés során?

Figyelt kérdés
Pozitív következmény (dicséret, jutalom, stb.) esetén az adott viselkedés gyakorisága nő, a viselkedésminta rögzül, míg negatív következmény (figyelem megvonás, jutalom megvonás, büntetés, stb.) esetén az adott magatartás megjelenési valószínűsége csökken. Melyik módszert alkalmazzátok? és hogyan?
2016. márc. 6. 11:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Tisztaban vagyok a fogalmakkal.

A buntetés amivrl semmit nem tanitasz a gyerekbek kizarolgas a viselkedésének elitélését jelenti.erről irtam csupàn erre te meg jössu azzal higy nem csak fizikai büntetés létezik es minősitesz..hàt nem mondod, komolyaaan?

2016. márc. 6. 21:14
 12/24 anonim ***** válasza:
* jav. Amivel kizárólagosan jössz hogy
2016. márc. 6. 21:17
 13/24 anonim ***** válasza:

Tehàt azt fejtettem ki, hogy amìg pl jutalmazàsnàl a gyermek tisztàban van a helyes magatartàssal, addig büntetésnél nem lesz, nem fogja tudni mi helyes, csak annyit, hogy amit tett, anyànak nem tetszik. Ezt fejtettem ki, hogy ez nem tanìtàs, nevelés, jóformàn értelme sem sok van.

és ìrtam ötletet, amiből nyerhetne a gyermek és szülő is.

Erre te meg tök màsról írsz érdekes egy hangnemben.

2016. márc. 6. 22:53
 14/24 anonim ***** válasza:
Jó, menthetetlen vagy. :) Továbbra is zöldségeket beszélsz olyasmiről, amihez nem értesz. Nem baj, ez van.
2016. márc. 7. 01:35
 15/24 anonim ***** válasza:
60%
13.! Ezt elég rosszul látod.
2016. márc. 7. 01:43
 16/24 anonim ***** válasza:

Te vagy menthetetlen.

Nem zöldség, hanem csupàn nem érted.

Majd ha gépnél leszek, es van időm, akkor linkelgetek.

Addig is a minősítgetésekkel ne fáradjatok.

2016. márc. 7. 11:23
 17/24 anonim ***** válasza:

Addig itt egy link olvasgatni !

[link]

2016. márc. 7. 11:27
 18/24 anonim ***** válasza:

Itt is vannak olyan gondolatok,amiről irtam, főleg a 4-es és 7- es pontban van.

[link]

2016. márc. 7. 11:42
 19/24 anonim ***** válasza:

A cikk szerint:

"A büntetés alapvetően arra irányul, hogy a gyermekkel „megfizettessük” a hibáit illetve a helytelen viselkedését. "

Egy ilyen szakmaiatlan irományon nincs mit olvasgatni és még vitázni is felesleges vele. Nagyjából mintha egy fényevővel vitatkoznék, hogy kell a rendes étel... Az áltudományos maszlagoktól amúgy is feláll a szőr a hátamon.

2016. márc. 7. 11:44
 20/24 anonim ***** válasza:
Én meg olyannal nem látom értelmét vitàzni, aki nem nyitott uj ismeretekre amik eltérnek a szàmàra berögzült nevelési modszerektől
2016. márc. 7. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!