Mit tehetünk ezért a kislányért?
13 éves, szinte mindenből bukásra áll. Van pasija, akivel időnként szakítanak, és legutóbb vagdosta magát miatta. Amúgy még csak nem is csókolóztak soha. Állandóan beteg mert nem akar rendesen felöltözni, visszabeszél, nagyon gonosz másokkal.
Párom huga egyébként. A szülők nem foglalkoznak vele, el van kényeztetve, semmiért se szólnak rá. Párszor már próbáltuni vele beszélni, de úgy beszél velünk, mintha ő lenne a felnőtt, mi meg a gyerekek, totál hülyének néz minket, meg se hallgat, csak nyomkodja a telefont.
Mit tehetünk? Tegyünk egyáltalán valamit? Tudom, hogy nem a mi felelősségünk, de nem bírjuk ezt tétlenül nézni.
13 éves az én egyik lányom is.
Kb. 4,1 az átlaga, pedig alig tanul.
Nincs pasija!!! Te jó ég, pasi 13 évesen...
Vagdossa magát... visszabeszél, gonosz... szerintem egy gyermekpszichológus első körben!
Nevelési tanácsadóval vegyétek fel a kapcsolatot. Az osztályfőnöke mit tud ezekről?
"de úgy beszél velünk, mintha ő lenne a felnőtt, mi meg a gyerekek" :D:D:D életkori sajátosság, nagyon cukker
De a többi miatt első körben a szülőkkel, ha nem érdekli őket, nevelési tanácsadóban kellene beszélni róla-vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!