Vissza tarthatom a fiam, hogy ne menjen szeptembertől iskolába?
Hogyne lenne!Tarts ki az elképzelésed mellet,és nem tudnak mit csinálni,csak belenyugodni.Nálunk tavaly nyúztak egy anyukát,hogy érett a gyermeke,küldje,mert akkor az önkormányzat a nagy létszám miatt két osztályt tud indítani.Kitartott,nem engedte,és mégis 2 osztály lett nélküle is.
De más,ha egy évet vársz akkor is biztos,hogy az első évben sokat fog betegeskedni.Az enyém egészséges,mégis hetente itthon volt az őszön.És a többiek is.Új közösség.
Ha most otthon tudsz még lenni vele,esetleg gyesen, akkor inkább most engedd,ha egyébként érett,mert ha visszamarad,az is megviseli lelkileg ám....
Köszi az eddigi válaszokat!A férjem vitte ma oviba és vele már aláíratták a papírokat,de délbe én megyek érte és megpróbálok beszélni,akivel csak lehet.Szerintem nagy szüksége lenne még egy évre!A betegsége nem indok arra,hogy vissza tartsam.Meghosszabított gyesen vagyok még 10 éves koráig,az melett itthon dolgozom.
Várom még a további válaszokat!
Szia!
Csak szakvéleménnyel tarthatod vissza még egy évet!!!
Szülői kérés már nem elég!
gyógypedagógus, aki ezen a területen dolgozik
Nálunk az óvodában azt mondták, hogy csak azt a gyermeket nem lehet visszatartani, aki szeptemberig betölti a hetet.
A többieknél a nevelési tanácsadóhoz kell elmenni és ők adnak egy szakvéleményt. De ha ők úgy látják, hogy mehet a gyermek és te nem akarod vinni még akkor is visszatarthatod. Ezt velük kell megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!