Óvatosan kérdezem: mennyire lehetséges, hogy molesztálja valaki ezt a kisfiút?
Figyelt kérdés
Nem vagyok pszichológus,csak féltem. Ismeretségi körömbe tartozó 7 éves kisfiú,iskolaéretlen,nem rajzol,csak színes köröket firkál,és pár hónapja férfi nemiszerveket rajzol mindenhova. Azokat színezgeti,kisebb-nagyobb méretben,és elképesztő mennyiségben rajzolja. Mostmár bármit kérnek tőle,azt rajzolja,és ha önállóan rajzolhat,akkor is azt rajzolja. Keveset beszél,de ha beszél,akkor vidám,ezzel nincsen gond. A rajzai aggasztóak.2015. nov. 26. 14:11
11/13 anonim válasza:
A molesztàlt gyerek fekete- fehérben rajzol. És nem férfinemiszervet. Csak sötét és nyomasztó képeket,ahol sajàt magàt kicsinek torznak làtja.
Ha jòkedvű és szineseket is rajzol akkor nem erről van szó.
De rengeteg dologról lehet szó. Szakember kell, nevtan és pszichológus.
12/13 anonim válasza:
Egy rajzát lefoltoznám, és megmutatnám egy hozzá értő embernek!
13/13 Sansa LannisterStark válasza:
Lehetséges, ugyanis azt írod, nem sokat beszél. Ez már egy érv az abúzus mellett. A rajzaival szeretne üzenni, ez a segélykiáltása. A szüleit nem érdekli. Mégis miféle szülőket nem érdekel az hogy a gyerekük élőhalott módjára bolyong a suliban és nem tanul?? Szóval szerintem lehet hogy az apja bántja. Mindenképp tegyél érte ha tudsz. Lehet hogy nincs semmi, de ha van és nem segít neki senki, brutális élete lesz.
Olvasgasd ezt: www.beszeljrola.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!