Óvatosan kérdezem: mennyire lehetséges, hogy molesztálja valaki ezt a kisfiút?
Biztos, hogy azt rajzol? Mondja is, vagy Te látod úgy? Lehet, hogy valami egészen mást szeretne rajzolni, csak még ügyetlen.
Ha férfi nemiszerveket is rajzol, akkor sem feltétlenül azért, mert valaki molesztálja, a gyerekek 3-4 éves korban természetesen elkezdenek érdeklődni a nemiség iránt, rájönnek hogy a fiúk meg a lányok mások, lányom például sokáig mellet rajzolt az emberfiguráinak. De ehhez viszont már 7 évesen elég nagy.
De mindenképpen valami probléma van, ha az iskolában nem csinál semmit, csak egyféle dolgot rajzol egész nap.
Ha molesztálnák szerintem rá se merne nézni ilyen képekre, nemhogy magától rajzolgatná. De én sem vagyok pszichológus. Biztosan van gond a kisfiúval, de miből gondolod, hogy a szülei nem foglalkoznak vele? Nálunk is van probléma. Kislányom sovány és beteges. Hallottam olyat, hogy azért mert nem adok neki enni, nem kap vitamint és nincs itthon fűtés, mert ruhára költjük. Most neked sem írom le hány kivizsgáláson voltunk már és mennyire fáj az nekem, hogy valami baja van. Ha olyan ember kérdez az egészségéről, akiről tudom, hogy csak csámcsogni akar rajta, akkor kitérő választ adok.(lehet feljelent miatta valaki??) Pl ezért fontos ki vagy a történetben.
Ha esetleg valamilyen fofyatékosság van a háttérben, akkor a többi szülő tiltaná a barátkozást. Sok esetben sajnos a pedagógusok is csak megbélyegzik, beskatulyázzák a gyereket egy szakvélemény után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!