Lehetséges az hogy a gyerek visszafele fejlödjön ha nem ka fejlesztést?
figyelj, már annyi kérdésednél annyinak leírtál.
az a legnagyobb probléma most, hogy nem jó helyen próbálkozol. elmondták neked, hogy ők nem fejleszthetnek SNI-s gyereket, te mégis rájuk vársz. most egyébként is folyik az átszervezés, meg lényegében nektek tök mindegy, hogy mikor hívnak be mert fejlesztést nem tőlük fogtok kapni!
meg kéne találnod azt az alapítványt akik foglalkozni tudnak veletek. ennek állj neki. sajnos tanácsot nem tudok adni, mi a korait ismerjük, oda ugye jártatok ti is, de az 4 éves korig van. van még a gézengúz, én a budakalászit ismerem, elég messze van tőletek, mondjuk egy próbát megér, na meg lehet van a környéketeken is.
van még bhrg alapítvány és rengeteg, csak kutatnod kéne a neten és nem a szakszolgálatokra várni, mert ők tesznek rátok (és nem csak rátok, hanem a többi sni-s gyerekre is, most senki nem kap fejlesztést ahogy hallom az ismerőseimtől).
azonkívül van vácon egy fejlesztő óvoda, oda nagyon be kéne nyomni szerintem a lányodat, ott is próbálkozz, de ne emaillel traktáld őket, hanem személyesen és persze kuncsorogj, mert ez nálunk így működik.
én még a nevelési tanácsadóba is elvinném, és ha jól tudom a vadaskertben is van egy függőben lévő fejlesztésetek, arra is kérhetnél új időpontot és ha nem tud senki vigyázni a lányodra akkor vidd magaddal. hidd el, napi szinten találkoznak ilyennel, meg tudják oldani a beszélgetést úgy is, hogy ott van, azért ne hagyjatok ki ilyen lehetőségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!