Van egy kis fiam és nem akar főtételt enni mit csináljak?
Ha nem eszi meg főtt ételt, akkor ne adj neki helyette mást. A következő étkezésnél megint ugyanazt add neki. Addigra már lesz annyira éhes, hogy megeszi.
Civilizációs betegség a válogatás. Bezzeg ahol éhínség van, ott nem válogatnak a gyerekek.
Készits figurákat az ételből.
Nálunk bevált,igaz szöszmötölős.
Tésztából megformázom a nyuszit/macit,akármit,szószból rajzolok rá.
Főzelékre a virslit formaként teszek, kisvirág, felhő, napocska.
Az előző válaszolót csak alátámasztani tudom.
A nagy fiam is próbálkozott ilyen nem szeretem témával, az én trükköm az volt, hogy "gyere kóstoljunk meg egy kanállal hátha mégis jó" ebbe bele ment, kérdezem jó-e? a válasz: "nem, nem jó", erre én: "akkor együnk még egy kanállal, mert szerintem az már sokkal jobb". Így megettük az egész tál kaját:)
Kedves Kérdező, nehogy azt mond, hogy ha délben kimarad az ebéd, akkor vacsorára nem lesz annyira éhes, hogy megegye!
Vagy ha akkor sem, akkor reggelre!
Hülyeség figurákat készíteni, meg trükközni! az ember csak magából csinál hülyét.
Utolsonak adok igazat.ha nem kéri,ne lássa rajtad hogy problémázol,mehet a dolgára...vacsira ugyanaz(ne adj neki helyette mást)
az én elvem az hogy kisgyerek teli hűtő mellett még sose halt éhen.
Ja! és nálunk nincs pl. olyan hogy nem kéri,de 10 perc mulva jön hogy mégis enne valamit.hozzászoktattam hogy enni evésidőben kell és nem közte csipegetni,hisz az oviban se teheti ezt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!