Barbus14 kérdése:
Van egy kis fiam és nem akar főtételt enni mit csináljak?
Figyelt kérdés
3 éves kis fiam van most ovódába jár a főtételt nem akarja megenni csak a kakaó kifli néha egy kis virsli de az se mindig most hogy ovódába jár nem maradhat délutánra mert ott nem eszi meg a főtételt.. nem tudom mit csináljak vele már annyi mindennel probálkoztam kérlek segítsetek nekem értelmes válaszokat kérek köszönöm2013. okt. 10. 09:34
21/31 anonim válasza:
Ez mindig így volt, vagy változott?
Levest sem eszik? Vagy párolt zöldséget? Ha kérdezed, mit mond, miért nem eszi meg?
Még a tejbegríz sem csúszik?
22/31 A kérdező kommentje:
a tejbegríz ritkán azt szokta mondani hogy " ezt hagyd abba" "nem kell"
2013. okt. 10. 15:23
23/31 anonim válasza:
Szerintem nem kéne ennyiben hagyni a magyarázatot-mármint tőle, indokolja már meg, mi nem jó az ételben, azzal lehetne kezdeni valamit.
Ha választhatna, mit enne szívesen?
24/31 anonim válasza:
És még egyszer: ez mindig így volt?
25/31 A kérdező kommentje:
magyarázatott nem add ezelött 2 percel probáltam grízes tésztát adni neki de abban a pillanatban sugárba hányta is ki pedig nem is nyelte le
2013. okt. 10. 15:28
26/31 anonim válasza:
Kérdezted már, mit enne szívesen?
Amúgy nem lehet, hogy 3. gyerekként így akarja felhívni a figyelmedet? Mert így vele foglalkozol.
27/31 A kérdező kommentje:
mivel a másik 2 gyermekem nagyobb igy sokat foglalkozok vele.. ha megkérdezem mit akar enni akkor nem válaszol.
2013. okt. 10. 15:41
28/31 anonim válasza:
Harmadszorra kérdezem, hogy ez mindig így volt-e. Ha nem, mikor változott. Már a hozzátápláláskor sem ette meg a főtt ételt?
29/31 A kérdező kommentje:
amikor átálltunk a darabos ételre
2013. okt. 10. 15:48
30/31 anonim válasza:
Dokinál nem is voltatok?gasztron?lehet alapbol a darabossal van gubanc,bár ha a kiflit megeszi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!