3 éves, verekedés, , dühkitörés?
Kisfiam 3 éves, szeptemberben kezdte az ovit. Otthon már kb. 2 éves kor óta vannak erősebb "hisztijei"
Engem, férjemet szétkarmol, bátyát is állandóan karmolja, csípi.
Mindent dobál, ha dühös, nem lehet szép szóval meggyőzni.
Nem akar felöltözni-levetkőzni...
Az oviban verekszik, minden az övé...de csak addig kell amíg megszerzi.
Az oviban az óvó néni már szólt, hogy nagyon agresszív a fiam. :(
Nagy türelemmel fordulunk felé, igaz ami igaz a következetesség nem mindig ment (sokat vártunk rá) talán kicsit el is kényeztettük, de aggaszt ez a sok dühkitörése :(
Napi szinten több...
Boltban is, idegen helyen is, otthon is...
Tanácsot kérnék tapasztalt anyukáktól, mert idegileg már nem sokáig bírom :(
Szívből remélem, hogy akik a nyakonvágást ajánlgatják "jó szívvel" azoknak nincs és nem is lesz gyerekük!
Többieknek nagyon köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Első kőrben a védőnőtől kértem és kaptam segítséget!
Elindultunk egy úton, remélem tényleg "csak mi rontottuk" el... bár így lenne...
"Szia
Ha szèpen elmagyarázzátok neki ès nem èrti meg, a következő hisztinél egy pohár hideg víz az arcába lehet helyretennè őt. Ha továbbra sem èrt a szèp szóból, egy anyai tasli sem fog ártani neki. Nem azt mondtam hogy verd meg."
Remélem nem akarsz gyereket nevelni. A gyerekeddel is ezt fogod tenni, ha lesz, aki esetleg beteg?
Ha hiperaktív vagy ADHD-s arról nem tehet, emiatt kell segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!