Dackorszak alatt hogyan fegyelmeztek?
Ó, ezt nálunk is csinálta párszor. Nos, akkor ő nem evett. Túl szigorú vagyok, tudom, de nagyon nem szeretem a rendetlenkedést az asztalnál, ez nálam kardinális pont. Aki a lakásban rohangálva akar enni, az nem eszik.
1-2x éhes maradt, aztán azóta leül. Folyamatosan beszélgetünk, nem uncsi az étkezés, de vannak szabályok, 1-2, amit elvárok tőle. 2 éves amúgy, de elfogadta.
Igen, már én is azt csinálom, hogy kétszer megkérdezem, hogy kér-e még, ha kiköpi, pancsolja, dobálja, vagy beledobálja a dolgokat, akkor befejeztük. Mehet.
Ha rombol, akkor azt annak könyvelem el, hogy fáradt és akkor sajnos nem sajnos, a kiságyba találja magát egyre inkább azonnal. Ha nem alszik el, nem üvölt, de látom, hogy babrál és ha rámnéz vigyorog, akkor kiveszem és játszhat tovább. Ha megint kezdi a vezeték tépést, törés zúzást, akkor kiságy.
Olvastam, hogy nem szabad az ágyat büntetésből használni, mert nem fog benne aludni megmaradni stb. nos, ez nem jött be. Ha álmos, szépen alszik és mostanában odaáll, hogy tegyem be aludni. Pontosan tudja mostmár, hogy mi a büntetés és mi az, ami azért van, mert neki "jó" pl. az alvásidő. 20 hónapos
Ha az utcán nem fogad szót, akkor babakocsi és irány haza. Sajnos hiába próbáltam bármit, max egy banán idejére emberelte meg magát, úgyhogy ha lehasal a járdán, mert nem arra megyünk és nem túrunk bele a konvektorkivezetésekbe pl. akkor pikkpakk haza és ha itthon is hiszti van, mert hazajöttünk, akkor kiságy. Más nálunk teljesen hatástalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!