Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 2éves kislányom harap a...

2éves kislányom harap a bölcsiben mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Szeptember óta jár a kislányom családi napközibe.A beszoktatás nagyon könnyen ment,szeret járni.Már kétszer elő fordult,hogy szóltak a gondozók hogy meg harapta a kislányom az egyik társát.Nem erősen,szerencsére nem maradt nyoma.Azért történt mert nem kapta meg azt a játékot amit akart.Tegnap újra szóltak, hogy a fél bölcsit végig harapdálta ugyan ezért és büntibe rakták ami teljesen jogos,de beszélgessünk el vele.Ez meg is történt itthon azt mondta megértette,nem fog többet harapni,ő szeret bölcsibe járni.De ma engem is megharapott.Nagyon kétségbe vagyok esve,mit lehet csinálni, hogy leszokjon róla?Ciki is,bánt hogy nem tudom megakadályozni és tehetetlen vagyok.Félek, hogy elküldik a bölcsiből.

Egyébként a gondozónő azt mondja egy tündér,kedves,aranyos,szófogadó,jókedvű csak ez a harapás...

2012. okt. 27. 15:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Csapj a szájára vagy harapj vissza. Ne nagyon erősen de azért egy picit fájjon neki. És hátha rájön hogy ez másnak is fáj.
2012. okt. 28. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!