Van valkinek tapasztalata Ritalinnal kapcsolatban?
Sziasztok!
20 éves vagyok es tulajdonkeppen az utobbi 2 hetben derult ki az ADHD problemam. Elotte iskolaban folyamatosan jelentkeztek zavarok amiket ti is irtatok , csak nem tulajdonitottunk neki nagy jelentoget. Szegeden egy eleg jo gimi gimnaziumba vettek fel ahol folyamatosan romlott a teljesitmenyem. Atkerultem 3.ban egy masik gyengebb , de megsem rossz gimnaziumba , leerettsegiztem es felvettek oda ahova szerettem volna menni mernokire . Nyilvan ez nagyon szepnek es jonak hangzik DE ha valaki jart egyetmre akkor tudja hogy egy erettsegi semmiseg egy mernokiegyetek kozott hatalmas a kulonbseg. Ki is buktam az elso felevben . Ezutan kb 3 honappal kiderult az ADHD problemam de inkabb azt mondanam hogy ADD. Elkezdtem szedni eloszor ELONTRILT. Egeszen kellemesen hatott egyertelmuen javulas 2x150mg eseten. 3honapig szedtem aztan kezdodott a RITALIN. Erosebb gyogyszer kellett ugyanahoz a hatashoz (neha mar napi 3ELONTRILT szedtem). Egyszeruen erosebb gyogyszert kellett szednem. Azota ezt szedem .
Tehat oszinten NINCSEN szuksege egy kisgyereknek ilyen eros gyogyszerre!!
Ui.: Bocsanat az ekezetekert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!