Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Pszihológus szemmel érdekelne,...

Pszihológus szemmel érdekelne, hogy miért "káros"ha egy 6-7éves gyerek szülővel alszik?

Figyelt kérdés
Mi baj lehet ebből?Hol anyával,hol apával.Ritkán egyedül,de azt jelzi.Külön szobája van,de 2 személyes kanapé,és ezt ki is használjk.Olyan hamar eljön az idő hogy kamasz lesz a kicsi lányból.Egészséges,okos kislány.Amúgy semmi gond vele.
2010. márc. 10. 10:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ahol kényszerből de biztos nagy szeretettel van együtt egy szobában a család,ott is mindenkinek megvan a helye,ahova minden este fekszik, tudja,hogy hol az ő pihenőhelye,ahova ha szüksége van bármikor mehet.

De akár milyen jó is együtt,mégis arra törekszenek a szülők,hogy nagyobb lakásba költözhessenek,ahol mindenkinek megvan az intimitása, amire ezek szerint igény van.?

2010. márc. 16. 22:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez kicsit összekuszálódott:

" Jó, de ezek az emberek BET... ő "betegségének" neve is van Münchausen kórnak hívják. Nagyon nehéz diagnosztizálni.

...

azért ne ijedj meg ez nem betegség:), viszont ideje lassan elhagyni!

Én is egy szobában nőttem fel a szüleimmel, de az egész más, nem jöttek már ekkora koromban oda a z ágyamhoz. Csak kivételesen, pl. szombaton reggel beengedtek fél órára maguk közé néha.

Ekkora gyereknek már lassan mese sem kell, de ha igen az maximum, s utána alvás! Egyedül!

2010. márc. 17. 13:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

De én azt az eggyel előbbinek írtam. 16 éves a lány nemi életet és a barátjával, és a szüleivel egy szobában alszanak. (négyesben), de az anyukájának ott kell lennie.

Ez az eset konkrétan, betegség, a lány létéről és az anyuka is perverz, de legalább Münchausen kóros (aki képtelen elszakadni a lányától és együtt van vele egy szobában, mikor a lánya a barátjával alszik) Vagy csak én vagyok furcsa.

2010. márc. 17. 16:31
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
12 eves koromig egy szobaban aludtam a szuleimmel, az agyam az ovek mellett volt. Semmi bajom nem lett belole, most 17 vagyok es egyedul alszom, massal nem is nagyon tudnek.
2010. márc. 20. 19:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

már bocsi de akkor hogyan szoktak a szülők szexelni?...

vagy az csak nálunk szokás, hogy a férjemnek "kedve támad" anélkül hogy mondjuk, határidőnaplót egyeztettünk volna?...

2010. márc. 28. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!