Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ha egy 3 éves dühöngés közben...

Ha egy 3 éves dühöngés közben az anyját bántja (üt, mar), azt hogyan érdemes kezelni, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 15:18
1 2
 11/14 patrik0103 válasza:

Pohár (nem feltétlenül teli, de legalább 1-1.5 deci) hideg víz.

Nálam működött. Hisztiztem, anyu/apu mondta 'Hozzam a vizet?'

Folytattam, hoztak egy pohár vizet. Folytattam, 'Leöntselek?'Folytattam, kaptam nyakba, fejre, testre ahol ért, nem számított.

Köztudott hogy ha nagyobb mennyiségű hideg víz éri az ember arcát, (kicsiknél pár deci) akkor reflex szerűen levegő után fog kapkodni. És nem fog hisztizni mert a reflexe erősebb mint a kis golyó feje.

Mire magához tér, és alábbhagy a reflexe már nemigen fog őrjöngeni, ha mégis, második felvonás. Nem lesz semmi baja, én is túléltem és szerintem sokan mások is :)

Nekem 3-4 alkalom kellett és nem hisztiztem többet, miután lenyugodtam odajött anyu/apu, átöleltek megpusziltak és elmondták, hogy miért kaptam amit, bocsánatot kértem és ahogy az előző kommentelő írta, 20 perccel később már játszottam is tovább.

2015. júl. 13. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Adj neki egy párnát, had püfölje. Nálunk bevált :)
2015. júl. 14. 11:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket!
2015. júl. 16. 23:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Sűrűn dühöng? Milyen dolgok borítják ki? Vagy csak sima hiszti lehet?
2015. júl. 20. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!