Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan segíthetném a 8 éves...

Hogyan segíthetném a 8 éves kisfiamat?

Figyelt kérdés
Kicsi korától sokkal több energia kell a neveléséhez, mint egy "átlagos" gyerekhez, de én már egész jól tudom őt kezelni. Viszont iskolába került, elvégezte az első osztályt és tudom, hogy segítenem kell neki. Az önbizalmát elvették, rossz gyereknek van kikiáltva.Megkezdődött a nyári szünet és azon gondolkodom, hogy maradjon-e vagy vigyem másik suliba.Azt is tudom, hogy ott is ugyanez lenne, csöbörből, vödörbe. Az osztálytársai is már kiközösítették, kinevetik, bohócnak csúfolják. Mindig fekete pontokat kap a magatartására, mert zavarja az órát, a széken hintázik.Szünetben néha verekszik. A két tanítónéni sokat panaszkodik rá, már kiültették külön padba is, állítólag nem akar senki a kisfiam mellé ülni. Ti mit tennétek?

2015. jún. 22. 15:25
1 2
 11/11 anonim válasza:
Olyan iskolát kéne keresnetek ahol nyugott gyerekek vehetnék körül és talán ez rá is hatna.Az energiáját valamien délutáni sportedzéssel lehetne lekötni és szerintem is beszélgetnetek kéne. Ha otthon kicsit játékosabban előadnád neki az anyagot talán jobban értené és akár meg is szeretné!Lehet akár hogy csak a tanárok nincsenek az ínyére de suliváltás előtt midenképp beszéld meg hogy mi a problémája!Sok sikert!:)
2016. júl. 8. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!