Barátnőmnek gyereke születik, én meg azt se tudjam mit csináljak. Előttem az élet, ez pedig hátráltatni fog. Valaki segítene?
Eleg remdesen lehordtatok a kerdezot.. pedig elkepzelni sem tudjatok milyen aljas r'ancok vannak. A ferjemmel is ugyanez volt. A csaj elmeletileg szedte a fogamzasgatlot, aztan egyszer csak kijelenti, hogy terhes. Ferjem 17 eves, nyilvan azt mondja, hogy nem szeretne gyereket. A csaj megtartja, es utalja a ferjem, amiert o nem akarta a babat. Szakitottak es a no a ferjem ellen neveli a gyereket. Regi sztori, a gyerek mar 20 eves es utalja az apjat, jo mi? Mert az anyja azt nevelte bele, hogy az apja nem akrta ot, tarara. Ja, es persze, lehet azt mondani, hogy ovszer. De egy kapcsolatban azert az embernek ez eszebe sem jut, hogy mi van, ha a csaj atveri.. plusz az elobbi sztoriban a csaj latexallergias termeszetesen, szoval meg ez is kilove.
Irto hulye a csaj. Ebbol soha nem lesz normalis csalad. Ha az egyik fel nem akarja a babat, akkor annak vege, ott elobb utobb szakitas lesz. Egyedulallo anya akar lenni? Ilyen eletet akar a gyerekenek? Nyomoroghat egyedulallo anyakent, a gyereket orokre nyomasztani fogja, hogy miert nincs apja, miert nem akarta ot, teged kerdezo meg furdalhat a lelkiismeret egy eletre. Ha te nem akarod, o pedig igen, akkor ennyi, vallalja egyedul. Meg csak a nevedre sem kell venned.
Nem ertem a baratnodet, soha nem akarnek ilyen eletet egyikonknek sem, foleg nem a sajat gyerekemnek.
Azt azért vágod, h ennek a lamúrnak itt van vége....
ha mellette maradsz, örökké tüske lesz a fenitek miatt, ha lelépsz, ő dob ki.
Leülni, papírt elő: pro és kontra. Én tuti nem tartanám meg...
Ha nem akarsz gyereket, gumit húzol, okostojás.
Amúgy simán elhagyhatod, így csak a gyerek fogja megsínyleni. Max. ő neveli egyedül, te meg fizeted a gyt-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!