Barátnőmnek gyereke születik, én meg azt se tudjam mit csináljak. Előttem az élet, ez pedig hátráltatni fog. Valaki segítene?
Nem vagy te férfi, hanem csak egy hülye kis p.öcs...amikor d.gtál, az klassz volt, de amikor felelősséget kell vállalni, akkor már nyüszítesz.
Miért nem k.rvázol inkább, ha nem akarsz gyereket? Ott nincsen ilyen kockázat...
:)
aki nem akar gyereket, az védekezik!
Nem,nem úgy, hogy félúton kiszáll vagy ahogy esik úgy puffan alapon, hanem rendesen!
És nem csak neki lesz gyereke, hanem neked is! Persze sajnos neked egyszerűbb a helyzeted, hiszen te bármikor leléphetsz!
Miért olyan egyértelmű, hogy nem védekeztek? Igen közeli ismerősöm is védekezés mellett esett teherbe - állította hogy szedi a tablettát, aztán egyszer elkottyantotta, hogy nem szedte, mert gyereket akart.
Egy valamit elfelejetetek : a gyermekvallalas közös döntés kell hogy legyen. Ha az egyik nem akarja, nem kell megtartani.
Utolsó. HA a férfi nem akar gyereket, akkor gumit húz. Ha a nő nem akar gyereket, akkor neki is megvan a módszere arra, hogy védekezzen.
Szóval a kérdés továbbra is él, kérdező, ha nem akartál gyereket, akkor hogy sikerült teherbe ejtened a lányt?
Kaptam rendesen azt látom. Ez van.
Bulizni akarok, kitombolni magam nem pedig befásulni ami apaként úgy lesz. nagyon eltartani se tudnám a gyereket meg a barátnőmet később. Nem volt megtervezve! Azt hittem szedi a tablettát.. Erre bejelenti hogy terhes csak azért nem csaptam ki a balhét mert szeretem őt de önző volt tőle hogy megtartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!