Hiszti a boltban, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Kivételesen szemtanú voltam és nem elszenvedője az esetnek. Szituáció: anyuka, három gyerkőc, kicsi kisebb, legkisebb. Legkisebb valamit szeretett volna és üvöltött. Gondolom nem lehetett megkapnia. Anyuka kitartóan vásárolta be a szükséges cuccot, nem kiabált, nem szidta a lurkót, tudomást sem vett a hisztiről. A többi gyerkőc szépen segédkezet, velük rendesen kommunikált. Az egyik eladó kiakadt, hogy nem igaz, hogy nem lehet csinálni semmit az üvöltő gyerekkel, legalább felvehetné. Én visszaszóltam, hogy vannak helyzetek amikor bizony ha hozzászólunk, fölvesszük, csak olaj a tűzre. Erre besértődött, hogy ő bizony mindig rendesen be tudott vásárolni a gyerekével, nem volt hiszti. Ekkor nyeltem egyet és továbbmentem. A pénztárnál pár emberrel előttem állt az anyuka, ekkor már a kicsi is nyugisabb volt. Amikor kimentek a boltból mögöttem egy hapsi megjegyezte a feleségének, hogy végre kiment a boltból a gyerekével együtt. Hogy lehet így viselkedni egy gyereknek? A gyerek két év körül volt. Nekem kinyílt a bicska a zsebemben...2015. ápr. 9. 13:17
21/26 anonim válasza:
Bárki elvárhatja, hogy neki megfelelően viselkedjék más gyereke, aki 140 cm-esen és legalább 25 kilósan született!
A többiek mind voltak kisgyerekek.
22/26 anonim válasza:
Tudod a gyereknevelés olyan mint a foci, mindenki ért hozzá... (Főleg a máséhoz)
23/26 A kérdező kommentje:
Valahogy olyan mint a beteges nem beteges gyerek. Akinek sokat beteg az tudja, hogy adhat vitamint, immunerősítőt, lehetnek napi sok órát levegőn, hordhatja csodahelyekre a gyereket az időnként úgy is mindent összeszed. Akinek nem beteges az tudja a tutit. Esküszik a béresre, vitaminra, immunerősítőre vagy bármire ami miatt szerinte ő intézte, hogy a gyerek nem betegszik meg. Pedig van ilyen és olyan gyerek is. Nekem a négyből van akivel még kórházban is sokszor voltunk, mert mindent összeszedett és van akivel alig jártunk orvosnál. Pedig egy család vagyunk.
2015. máj. 4. 10:02
26/26 anonim válasza:
ha én lettem volna az eladó,kiküldtem vna őket a büdös kölyökkel együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!