Hiszti a boltban, mit tennétek?
Akkor neki mázlija volt a saját gyerekeivel. De nem hiszem, hogy lenne olyan anyuka, aki ne esett volna át ezen legalább egyszer.
Én is hagyni szoktam, nem foglalkozom vele. Olyankor sokkal hamarabb abbahagyja, mintha próbálnám győzködni vagy megnyugtatni.
Jajj hát de jóindulatúak az emberek...
Én is láttam/hallottam már üvöltve hisztiző gyereket. Van ilyen. Anno én csak néztem egyet, hogy atya ég mi ez. De amióta van gyerekem, tudom milyen :)
Van amelyik gyerek nyugis, van, amelyik nem.
Anyuka nagyon jól tette, hogy szépen bevásárolt és nem a hisztivel foglalkozott. Az nem is megoldás, hogy a fél üzeletet megveszi /odaadja a gyereknek, hogy csendben legyen.
Aki meg megjegyzést tesz és beszól, vagy nincs gyereke és egy megkeseredett ember, vagy szerencséje volt és nem volt ilyen az övé, vagy a hisztis gyerek szüleit állandóan lepotozó gyk-s mintaanya...hehe.
:)
Az eladónak valószínű nagyobbak a gyerekei s mint tudjuk, az idő megszépíti az emlékeket😊.
Anyuka jól tette, hogy nem reagált a gyerekre. Kívülről könnyű okosnak lenni, de a szülő ismeri a legjobban a gyerekét.
gyereke válogatja ...
nekem a nagylánnyal nem volt gond - simán meg lehetett beszélni vele - bármi is volt a hiszti tárgya egy apró kompromisszum és vége volt max 5 perc szipogás
a fiammal - tragikus volt - ha nem tereltem el a figyelmét nem csikiztem meg vagy más akkor képes volt ájulásig belelovalni magát - nála tuti nem működött volna ez h hagyom hisztizni
a kicsi lánnyal szintén egész jól lehet beszélni - bár ő a legakaratosabb mint közül
ha hagyom akkor 10 perc hiszit kiabálás ha nincs hatása akkor megunja a hisztit :-) de ált megelőzni jobban szeretem ezeket
szal szerintem ügyes volt az anyuka - annál a gyereknél ez működik - akkor ezt kell csinálni :-)
én sem szeretem ha üvölt egy gyerek - nem azért mert zavar hanem mert szegényt sajnálom és az anyukát is - nem egyszerű a dolog azért egy akaratos 2-3 évessel !
Nekünk csak egy gyerekünk van, ő 2 éves most. Ha hisztizni akar (nem jellemző), vagy nyűglődik, elterelem a figyelmét.
Amúgy a férjem nem bírja a gyereksírást, A saját fiáét is nehezen tolerálja, és ő bizony meg szokta jegyezni a boltban, ha sír egy gyerek, hogy csinálhatnának vele valamit...
Azért legyünk őszinték, mi anyák is lehetnénk toleránsak más emberekkel, ne kelljen az egész áruháznak a mi gyerekünk visítását hallgatnia, mert épp ez a helyes...
Viszont kedves 8-as szerinted, mit kell tenni olyankor?
Az én legkisebbem hogyha hisztizni kezdett, akkor nem volt megállás. Üvöltött akár hányásig is. Ha csikiztem besértődött és tuti hányás lett a vége. Amikor kiszemelt valamit a boltban, akkor bizony rázendített. Szerinted meg kellett volna minden alkalommal vennem ami megtetszett neki? Esetleg meg kellett volna ütni? Kiabálni vele? Mert bizony sem szép szó, sem elterelés nem jött be nála (átlátott rajta). Bizony akkoriban én is kivártam. Rá sem néztem, mert hogyha elkapta a pillantásom, akkor feljebb vette egy hanggal a műsort. Úgy gondolom, hogy igen, ilyenkor nekünk felnőtteknek kell toleránsabbnak lennünk a másik felnőttel vagy gyerekkel.
Vagy kimenni az áruházból, és gyerek nélkül bevásárolni, amíg így viselkedik. Aztán ha elmúlt a hisztikorszak, akkor mehet a szülőkkel.
Terheseknek szokták mondani, hogy azért mert gyereket várnak, még nem körülöttük forog a világ. Hát ez anyákkal is így van. Attól, hogy szültek...
A férjem erre azt szokta mondani, vagy elhallgattatom, vagy azonnal megyünk ki, mert az ő gyereke sírását nem fogja más hallgatni.
És ha nem megoldható, tehát maradsz a boltban, azzal sincs baj, csak akkor ne háborogj, ha ez másnak nem tettszik, és mondjuk még hangot is ad neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!