Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 7 éves kislánytól nem fura ez?

7 éves kislánytól nem fura ez?

Figyelt kérdés

Egy 7 éves kislányra vigyáztam egy napot.A kislány jár küzdősportra és jógázik.Amit tudni kell,hogy ritka fegyelmezett kislány,sőt szinte már gőgösen öntudatos.Kérdeztem tőle,hogy nem fáj ha edzésen megütik?

Azt felelte,hogy csak egy gyenge ember törődik a saját fájdalmával.Az erős a fájdalom okozásán gondolkodik és én erős vagyok.Aztán pontban este hatkor leült törökülésbe és fura hangon lélegzett.Utána elmondta,hogy ez egy jógás légzőgyakorlat és közben arra gondol,hogy ő egy kőszikla.Majd mikor leültünk enni,közölte hogy a neki adott párizsi és kenyér nem túl egészséges,ki is fejtette részletesen,hogy miért nem,és hogy ő csirkét brokkolit és rizst szokott ilyenkor enni,de most az egyszer megeszi és köszöni szépen.Csokit nem fogadott el.

2015. ápr. 3. 23:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%
Francokat lelki sérült. Így nevelték, nincs ezzel semmi baj.
2015. ápr. 5. 09:35
 12/26 anonim válasza:
Irigyelem ezt a kislányt mert sok oldalú felnőtt lesz belőle.Nagyon meg akar felelni az apukájának.Majd ha kamaszodni kezd és túl sok már neki a teher és már néhány dolgot el mer utasítani,remélem a szülei akkor is büszkék lesznek rá.
2015. ápr. 5. 10:29
 13/26 anonim ***** válasza:
68%
én csak azt nem értem, hogy a negatív kommentelők miért nem értik, hogy a gyerekek nem gépek, nem gyártósoron jönnek, mind más és más. abszolút egyetértek azzal hogy ha akarja hadd járjon. az én gyerekem nem eszik húst, és akkor mi van? 6 éves és felnőtt darabokat is végignéz színházban, és akkor mi van? ő ezt szereti, ha úszni imádna oda vinném..ennyi
2015. ápr. 5. 22:05
 14/26 anonim ***** válasza:
40%
szerintem az van, mintha kimaradna a gyerekkora
2015. ápr. 5. 22:30
 15/26 anonim ***** válasza:
*"és akkor mi van"-ra válaszoltam, a kérdező esetére
2015. ápr. 5. 22:31
 16/26 anonim ***** válasza:
még az a szerencse hogy jobban ismeri mindenki a másik gyerekét, mint a saját anyja!!! hova lennénk a sok okos kötekedő nélkül???
2015. ápr. 5. 23:21
 17/26 A kérdező kommentje:

Hát kedves 22.05 egy vega 6 éves szerintem igencsak komoly szélsőség.Nagyobb mint ez a kis szamurájlány akire vigyáztam.Én is tudom-nem csak a kislánytól:)-hogy az állati fehérje gyakorlatilag a legfontosabb tápanyag az ember étrendjében.Főleg egy fejlődő szervezetében.

És azért szerintem igencsak van különbség a között,hogy a gyerek kiválasztja a számára érdekes tevékenységet.

És a között,hogy hisztiből nem eszi meg a húst.Mert utóbbi esetben ezt már én is túl nagy tér engedésnek érzem és mivel ez döntően befolyásolhatja a gyerek testi fejlődését hosszútávú egészségét,ilyesmit nem is tolerálnék,főleg mivel így szénhidráton élne gyakorlatilag.

2015. ápr. 6. 02:37
 18/26 anonim ***** válasza:
49%
A japán nevelés kőkemény, és ott a legmagasabb az öngyilkossági arány is a fiatalok között. Vajon miért? Apuka az önvédelemmel és a sakkal idomítja a megfelelési kényszeres, szeretethiányos gyerekét. Ha az én férjem lenne, már otthagytam volna. Az ilyen nem apa.
2015. ápr. 6. 09:56
 19/26 anonim ***** válasza:
kérdezőnek: állati fehérjét kap a gyerek nem keveset, tej tojás sajt és a többiek, amúgy azok az aminosavak amiket egy orvos előszeretettel hangoztat hogy csak a húsban van igaz, de ha eszek gabonát hüvelyessel pl akkor uazt előállítja a szervezet, de nem akarok erről vitázni.. ez pont olyan mint mikor egy vallást ráerőltetnek a gyerekre, azt sem választhatja meg IGAZ?
2015. ápr. 6. 14:48
 20/26 A kérdező kommentje:
A tejben vagy a tejszármazékokban gyakorlatilag nulla a fehérje,az tejcukor,tejzsír és ennyi,ezért ez nem jöhet szóba fehérjeforrásként.Plusz felragad a bélfalra ott a laktóz benne,allergén anyagok hagyjuk.A növényi fehérjéknek annyira semmi a hasznosulása,hogy ezzel nem is szokás számolni.De ha eszik a gyerek napi kb 5-8db tojást akkor esetleg tényleg lehet mellőzni a húst,mert a tojás az egyik legjobb fehérjeforrás.
2015. ápr. 6. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!