Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 10 éves kislányunk állandóan...

10 éves kislányunk állandóan leskelődik a férjem után. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Kulcslyukon keresztül leste ki őt a fürdőszobában és minden trükköt bevet, hogy meztelenül láthassa. Férjem véleménye, hogy ez teljesen normális és ha nem lenne ilyen kíváncsi akkor az már probléma lenne.

Hát nem tudom, engem zavar.

2010. febr. 16. 11:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Édesapja. Inkább csak az zavar, nehogy hamar kezdjen érdeklődni a másik nem irént, hiszen még gyerek.

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek.

2010. márc. 11. 10:23
 22/23 anonim ***** válasza:

Nálunk a családban teljesen természetes volt a meztelenség, nem kezeltük tabuként. Persze nem mutogattuk direkt magunkat egymás előtt, de senki nem botránkozott meg, ha valakit meztelenül meglátott. Amikor még a két idősebb tesóm is velünk lakott, ugyanez volt. Ha pl. én fürödtem, a bátyám meg fogat akart mosni, nem zavartam ki. Én óvodásként gyakran fürödtem együtt a szüleimmel.

Sőt.

Amikor motorral balesetem volt és az egyik lábam és kezem gipszben volt hetekig, akár apukámat is megkérhettem, ha anyu nem volt otthon, hogy segítsen kiszállni a kádból, nem jött zavarba.

26/L

2010. okt. 1. 09:50
 23/23 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam.

Még annyit, hogy a lányod egyszerűen kíváncsi, mert GYEREK. És a gyerekek általában kíváncsiak :)

De ez nem jelenti azt, hogy korábban kezdene érdeklődni a pasik iránt. Kb. ennyi idősen már én is nézegettem meztelen pasikat képeken, de a szüzességemet csak 18 évesen veszítettem el :)

Nem jó a túlzott szégyellőség a családban.

Ne aggódj a gyerkőcöd miatt, 1-2 év és túl lesz ezen :D

26/L

2010. okt. 1. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!