10 éves kislányunk állandóan leskelődik a férjem
után. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Kulcslyukon keresztül leste ki őt a fürdőszobában és minden trükköt bevet, hogy meztelenül láthassa. Férjem véleménye, hogy ez teljesen normális és ha nem lenne ilyen kíváncsi akkor az már probléma lenne.
Normális :)) A gyerekeket érdekli az emberi test, főleg ennyi idős korban. Nincs abban semmi káros, ha egy gyerek néha látja az apukáját, anyukáját ruha nélkül. Nem sokára ő is szégyenlősebb lesz majd, amikor elkezd kamaszodni :)) Esetleg ne kelljen a kulcslyukon leskelődnie...akkor nem biztos, hogy ennyire érdeke lenne számára...
2010. febr. 16. 11:27
2/23 anonim válasza:
mivel tiltva van érdekesebb.
ő még a nemiszervekkel nem foglalkozik. mi baj van ezzel? Mi simán öltözünk vetkőzünk előtte, és megnéz bennünket aztán megy tovább.
a tiltott gyümölcs mindig édesebb...
Ez igaz a 18 éven át tartó gyereknevelésre. csak olyat érdemes tiltani, amivel életveszélybe sodorja magát.
2010. febr. 16. 11:30
3/23 anonim válasza:
Nem foglalkozik a nemi szervekkel 10 évesen??dehogyisnem!pont az érdekes neki.szerintem egy darabig hagyhatjátok,én is leskelödtem,emléxek rá:)
(Zsoka)
2010. febr. 16. 11:44
4/23 anonim válasza:
Ha nem lenne tabu nálatok a meztelenség, nem leskelődne. Nem kell abból gondot csinálni, ha esetleg meglát benneteket meztelenül. Ezt természetesen kell kezelni, mert az is! Ő is mutatkozik előttetek, vagy esetleg fiú barátai előtt meztelenül?
2010. febr. 17. 07:13
5/23 A kérdező kommentje:
Éppen ez az, férjem kicsit sem szégyenlős, nem csinál belőle gondot, hogy átöltözzön, lezuhanyozzon a lányunk előtt, ha éppen ott van.
Ez nem is baj, csak féltem a gyerekünket, ezért kérdeztelek Benneteket, nehogy később jöjjön ki valami probléma ezáltal.
2010. febr. 17. 09:31
6/23 anonim válasza:
A kislány sem szégyellős? Ő is meztelenkedik előttetek?
2010. febr. 17. 10:03
7/23 anonim válasza:
Van vele egykorú, vagy kicsit idősebb fiú testvére,vagy más fiú rokon, akit szokott meztelenül látni? Lehet, ha Ő fiú lenne, az Anyukája után leskelődne. Ez természetes gyermeki kíváncsiság. Ő lány, tehát a punci nem érdekes neki.
2010. febr. 17. 11:33
8/23 anonim válasza:
Normális csak nem 10 éves korban.Az én lányom 8 éves és már vagy négy éve túl van ezen a leselkedős időszakon szerencsére.Ő már ehhez túl nagy neki már meg kéne érteni hogy nem szabad.
2010. febr. 17. 15:48
9/23 anonim válasza:
Az én 10 éves lányom nem megy be a fürdőszobába, ha az apja fürdik. A 6 éves húga sem. Természetesen láttak már meztelen testeket, de nem sűrűn. Nem napi téma nálunk a dolog. A férjem viszont nem öltözik át előttük.( mármint nem látják őt ruha nélkül)
2010. febr. 17. 16:12
10/23 anonim válasza:
Nálunk ez ssose volt tabu. Mi sokszor öltözködtünk a gyerekek előtt, ma már felnőttek, de ha véletlenül bemegyünk egymáshoz,amikor épp öltözködünk, nem csinálunk belőle problémát. Ezt azért is vezettem be már születésüktől,mert én egykeként sose láttam a szüleimet még fehérneműben sem, s mikor betegek lettek,s ápoltam Őket, nagyon kellemetlen volt látnom pl.fürdetéskor,stb. Kíváncsi is voltam,innen-onnan olvastam össze mindent stb. A saját gyerekeimnek mindig mindent elmondtam, így mindig bizalommal voltak hozzám. Szerintem sokkal jobb és természetesebb,mint a kukkolás. Az már inkább nem természetes....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!