Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 10 éves kislányunk állandóan...

10 éves kislányunk állandóan leskelődik a férjem után. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Kulcslyukon keresztül leste ki őt a fürdőszobában és minden trükköt bevet, hogy meztelenül láthassa. Férjem véleménye, hogy ez teljesen normális és ha nem lenne ilyen kíváncsi akkor az már probléma lenne.

Hát nem tudom, engem zavar.

2010. febr. 16. 11:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Mi sem csinálunk problémát az öltözködésből, de sajnos ott tartunk, hogy csak a párom nemi szervével van elfoglalva.

Van egy 13 éves bátyja, ő nem csinált és nem csinál ilyen dolgokat.

2010. febr. 19. 09:08
 12/23 anonim ***** válasza:
81%

hát nem tudom. szerintem lehet beszélned kéne a lányoddal. mi lenne ha csak úgy rákérdeznél hogy miért érdekli őt ez? amúgy én sajnos nem tudom hogy mi a "baja" a lányodnak. én néha amikor apu fürdött mondta hogy dörzsöljem le a hátát mert nem éri el. én ledörzsöltem, de nem néztem a lába közé. foglalkoztatott de én visszafogtam magam. ez kb. 9-11 éves koromba volt. meg nemrég volt hogy kinézek az ajtón anyu vasal másik oldalról apu jön gatyáért... de én egyből elfordítottam a fejem (amúgy nem lettem szexuálisan sehogy se nevelve)

szóval ez szerintem vagy egyénfüggő vagy a nevelés kérdése. de az lesz a legtisztább ha beszélsz a lányoddal. mert ez így nem hiszem hogy túl egészséges!

13 lány

2010. febr. 19. 10:37
 13/23 anonim ***** válasza:
69%

Ezt pont most tanultam pszichológiábaól :)

Szóval ne izgulj, a gyerekek különböző korszakokon mennek át, és van olyan, hogy az ellenkező nemű szülő iránt jobban érdeklődnek. :) Nem kell leszidni, nem kell megijedni, de ha zavar, akkor viccesen ha rajtakapod legközelebb, kérdezd meg tőle, hogy mi érdekli ennyire :)

Szép napot!

2010. febr. 19. 13:34
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
Esetleg van benne egy késői oedipus komplexus
2010. febr. 19. 13:35
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
ulj le es beszelgess vele el . Valoszinu azert erdekli mert kezd benne ebredezni a szexualitas es kivancsi, de mivel meg mindig artatlan gyermek, ezert nincs benne szegyenerzet. En most 26 eves vagyok, es anyukam nagyjabol 10, 11 eves koromban beszelt velem eloszor a ferfi noi test kulonbsegeirol. Abszolut komolyan vett, es felnottkent kezelt, es turelmes volt. Sztem probald meg te is
2010. febr. 19. 15:06
 16/23 anonim ***** válasza:
26%
szerintem nem normális. Sissy királyné jutott eszembe, ő is ezt csinálta és tudjuk hogy nem is volt normális. Pláne ha téged zavar, annak azért oka van és jelez valamit.
2010. febr. 20. 21:56
 17/23 anonim válasza:
Nemsoká a serdülőkorba lép, a mai lurkók meg már sokkal korábban érnek mint én vagy édesanyám vagy ki tudja még hány generációval visszamenőleg. Kin tanulhatá meg, hogy mi hogy néz ki, ha nem a saját apján? Inkább üljetek le vele és normális felnőtt ember módjára magyarázzátok el, hogy ha szeretne látni olyat, akkor mutattok neki a neten, de az apukáját nem szabad meglesni. Meg ha a férjedet nem zavarja annyira akkor had nézze, egy idő után úgyis rá fog unni, és maga keresi a lehetőséget, hogy új dolgokat lásson. pl. net, film, újság, akármi. Ha fiad lenne akkor meg téged lesne. Az is zavarna? Míg kicsi volt fürödtetek vele?
2010. febr. 21. 18:06
 18/23 anonim ***** válasza:

Nagyon sokáig együtt fürödtem anyukámmal.Én sosem mutatkozok a szüleim előtt meztelenül,de őket mindennap látom meztelenül zuhanyzás,fürdés előtt.Soha nem volt ez tabutéma,sosem csináltak belőle ügyet,hogy így látom őket.Nekem pedig így természetes.

17/L

2010. febr. 22. 13:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Bennem egyből felmerült két kérdés:

A férfi az édesapja? - ha nem, feltételezem elváltatok és a lány veled élt- így teljesen természetes, és érthető hiszen furcsa neki a férfi test, nem látta midnen nap.

Beszéltél már vele a szex-témáról? ...mert úgytűnik őt érdekli:)

Ennyiből szerintem nem lehet megállapítani, de én nem gondolom hogy probléma lenne, csak kiváncsi.

2010. márc. 1. 20:11
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam az előző válaszokat.

Én is csináltam ilyet, emlékszem rá világosan.

Anyáék meg nevettek, hogy milyen kis kíváncsi vagyok :)))

Ne izgulj, el fog múlni, majd akkor fog igazán zavarni, amikor majd fiúkkal találkozgat. de addig van még pár év :D

2010. márc. 2. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!