Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
5 gyermekes édesanya vagyok.. A legnagyobbik fiam (14 éves) veri 3 hónapja a 9 éves öccsét.. Nem tudom miért,szegény gyerek már tiszta kék-zöld folt.. Próbáltam már azt büntetésnek,hogy nem kap 5 hónapig zsebpénzt,de ez se segített semmit.. Havonta 1-2 megpofozom,de nem segít franct se.. Ha megkérdezem hogy miért csinálja ezt,azt mondja mert feszült.. Ha megkérdeztem,utána "idegesen" felmegy a szobájába,és olyankor 5-6 óráig nem jön ki,és nyomja a Facebookot.. Most egyáltalán nem kap zsebpénzt,amíg ezt be nem fejezi (elvileg gyűjt valami pólóra) de úgy látszik,nagy évből le sz@rja.. A sarokba állítsról már rég leszoktunk.... Sokszor azon gondolkodom,hogy elküldöm egy nevelő intézetbe,vagy intézetbe.. Tudtok olyan büntetseket,amik segíthetnek ezen a problémán? És mit tehetek ez ellen? (Amúgy a 9 éves fiam,már akkor oda fut hozzám,ha meglátja a bátyát.. :/ )Köszi előre a válaszokat! 38/N

2015. márc. 11. 17:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Már elvittem pszichológushoz,és a számítógépről is leszoktattam..
2015. márc. 17. 14:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Biztos az se használ egyik gyereknek se, ha őt verik. Akár te vered a nagyot, akár ő a kicsit. Nyilván ha te így vezeted le a feszkót, akkor is. Ezt nehéz lesz varázsütésre elmulasztani, gondolom, van a dolgonak egy 14 éves története. Mégis egy 14 éves nagyfiúnak milyen érzés lehet, hogy megveri az anyja? Havonta 1x-2x megpofozod? Tán be is van írva a naptárba, minden második kedden reggel hétkor pofozás. Elég vacakul hangzik így leírva a sztori, és biztos, hogy pár soros válaszok nem fogják megoldani ezt a problémát.
2015. márc. 27. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!