Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogy szoktassuk le a vetkőzésről?

Hogy szoktassuk le a vetkőzésről?

Figyelt kérdés
16 hónapos fiamat nem bírjuk leszoktatni arról hogy levegye a ruháit, pelenkáját. Még a hátulgombolós ruhát is leveszi magárol. Tapasztalt szülők tanácsait várjuk.
2015. febr. 17. 14:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

tapasztalt szülő vagyok, de olyat én még nem láttam, hogy egy 16 hónapos totál egyedül le tudjon vetkőzni :O ügyes! a 3 éveseknek úgy tanítjuk az oviban, általában év végére eljutnak ők is idáig...

body, harisnya, rugdalózó, póló, tényleg mindent le venni??? cipzárt lehúzni? gombot kigombolni? biztos van gyenge pontja, olyan ruhát adj rá, aztán majd megunja és elfelejti ha nem sikerül...

2015. febr. 17. 14:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Sok-sok tapasztalatom van ezen a téren, de megoldásom még most sincs:-)

Az enyémek is hihetetlen ügyességgel vetkőznek le, és rohangálnak pucéran a lakásban.

Eddig egy ötlet volt időlegesen megoldás. A Body-t rágomboltam a harisnyanadrágra:-)

2015. febr. 17. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyan ez ment a 2,5 éves lányommal én már mikor bele untam abba,hogy nem telik el ugy a nap,hogy öltöztettem egésznap.Ezért pucéron maradt és ugy futkosot a lakásban.Most már pár hete látom talán ő is megunta azt,hogy állandóan vetkőzik.Igy már nem vetkőzik.
2015. febr. 17. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Az enyém is nagy vetkőző volt ebben a korban, még a pelust is lehámozta, és olyan is volt, hogy a bodyt nem tudta kigombolni, de a pelust úgy is kihúzta maga alól. Amúgy nem sokáig csinálta, gondolom mikor rájött, hogy ez is megy akkor érdekes volt.. aztán abbahagyta. :D
2015. febr. 17. 14:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Legnagyobb lányom csinálta ezt egy ideig, lefektettem aludni, és mikor legközelebb bementem a szobájába, már tök pucér volt. A bodyt is levette. Néhány hónapig tartott ez az időszak, aztán elmúlt magától.
2015. febr. 17. 15:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Hiába adunk rá akármilyen ruhát, leveszi. Van mikor 10percen belül 5ször kell vissza öltöztetni. Pucéran nem merjük hagyni mert össze pisile kakilna mindent. Plussz ha nem engedjük vetkőzni, rászólunk, akkor nekiáll hisztizni.
2015. febr. 17. 15:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Nálink már 2 hónapja ez megy. Van mikor hajnali 3kor jut eszébe és vetkőzik.
2015. febr. 17. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Akkor hisztizik, de rá kell szólni sé határozottan nem engedni a dolgot.

De nem hiszem el, hogy nem tudtok olyan göncöt ráadni, amit nem tud levenni. A csomót nem tudja eloldani, pl.

2015. febr. 18. 14:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Azért nem csomóznám rá a ruhát. Kényelmetlen lenne abban feküdnie, meg utána lehet én se bontom ki.

Meg fogja unni, és nem lesz érdekes neki.

2015. febr. 18. 18:50
 10/11 anonim ***** válasza:
És ha leülsz vele játszani, mesét olvasol neki, labdáztok, építőkockáztok, autóztok, vagy ha kiviszed a játszótérre, ott is levetkőzik?
2015. febr. 20. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!