Van rá valami módszer hogy le szoktassuk a babánkat az éjjeli tápszer evészetről és a gyakori ébredésről?
10 hónaposan!
Eddig 3 foga van kinn.
Kb 1 hónapja bújt ki az első 2.
Nos nem tudom melege van e, mindenesetre mi nyitott ablaknál alszunk különben nincsen levegő, fülledt állott levegő van.
Éjjel most nem is ébredt olyan sűrűn szinte csak enni, na meg 2-3 szor mert kiesett a cumija.
Egy bady-ban és egy plüss rugdalózóban aludt.
Eleget eszik nappal, legalább is én úgy gondolom.
De egyébként hiába eszik lefekvés előtt sokat, ugyanúgy rá 3 órára rá ébred hogy éhes.
Vagy már csak megszokás lenne?
Ne hülyéskedj, a két hónapos lányomat két hetes korától csak rövidujjú body-ban altatjuk, nagyon vékony takaróval.
Amit leírtál ruházatot, az kb 16-17 fokos alváshoz jó, gondolom éjjel ennél azért jóval melegebb van nálatok. Ne főzzétek csórit.
Akkor vékony hálózsák takaró helyett, azt nem tudja lerúgni.
A melegben alvás amúgy sem egészséges, kiszárítja a légutakat, könnyebben megbetegedhet emiatt.
plüss rugdalózó? kánikulában? :)
sok mindent lehet tenni, de nem biztos, hogy beválik.
alapvetően minden olyan tényezőt ki kell zárni ami miatt ébredhet. pl. meleg, hideg, éhség, szomjúság (ugye 10 hónaposan már 2x vacsiznak), száraz pelus, eléggé lefárasztás, de nem túlfárasztás, fogfájás, stb stb stb...
ha ezeket kipipálod akkor jó eséllyel alszik majd éjjel. inkább az a gond, hogy 10 hónaposnál nehéz rájönni, hogy valójában mi miatt is kel... :)
Nem olvastam a többi kommentelőt, lehet kaptál már hasonló választ, ez esetben bocs az ismétlésért!
Az első kislányom 1,5-2 éves kora körül kezdett leszokni az éjjeli ébredésekről, ivásról. Mivel közvetlen mellettem lévő szobában van, (kb 3 m távolság) így elkezdtünk neki a kiságyához betenni vizet/tápit (nagy melegekben leginkább vizet). Nem féltem a fulladástól,mert minden neszére felébredek. Mai napig is így alszik. Megébred iszik... én is és a férjem is iszunk éjjel, így nem várom el tőle, hogy ő ne tegye.
Második kislányom 4 hónapos korától átalussza az éjjeleket. Rengetegszer ültem a kiságya mellett, és néztem rendesen veszi e a levegőt, él-e még... és a mai napig elcsodálkozom, hogy lám van ilyen baba is.
Fárasztó az éjjeli kelés, jól tudom, de majd kiderül milyen típusú a babád.
Fogzás, az első kislányomnál csak a rágó fogak áttörésénél volt nehézség, a második jobban megszenvedi. Ez is változó.
Türelem, nyugalom :) Boldog Anyaságot!
plüssrugi?!
a lányomról éjjel egy szál pelenkában folyik víz. arra még nem gondoltál, hogy azért rúgja le a takarót, mert melege van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!