A babám 2 hét múlva lesz 4 hónapos. Felesben kapott tápszert és anyatejet, azonban már nincs tejem és csak tápszert kap. Nem fogadja el a vizet és semmiféle teát sem. Lehetséges, hogy nem szomjas, a tápszer elég neki?
Vettem neki 4 hónapos kortól adható innivalót (őszibarack-alma-banán ízesítésű) amit megiszik, de szerintem csak azért mert finom és nem azért, hogy oltsa vele a szomját...)
Ezt viszont nem szeretném állandóan víz helyett adni. :(
nem sok olyan gyereket láttam amelyik szereti a vizet :)
elég még neki a tápszer ha nincs olyan tikkasztó meleg, ha szomjas lesz, biztosan iszik pár korty vizet
Az én kismanón se ivott semmit, amúgy anyatejes, tápszeres volt. Én is aggódtam, adtam neki kanállal, pohárból, cumisüvegből, mindenféléből, de nem kellett. Nyugodj meg, ha szomjas lesz inni fog. :-)Az első jól mondta, azóta iszik rendesen folyadékot amióta rendesen eszik. Előtte max egy-két korty kellett neki. Próbáltam vízzel, teával, babaitallal én is, de semmi. A babitalt is csak addig itta amíg újdonság volt neki, aztán mát az se kellett. Nem is bántam, talán ha 2 üveggel ivott meg összesen.
Azóta is vizet iszik, és szereti :-) (Egyébként mi is azt iszunk)
Jól teszed, hogy nem akarod azokkal a cukros szmötyikkel itatni. Kóstoltad már? Olyan édes, hogy szerintem biztos nem veszi el a szomját se. kínálgasd vízzel többször, ha szomjas, el fogja fogadni. Most még biztos elég neki annyi amennyi a tápszerben van.
Akkor továbbra is kínálgatom vízzel. Igen, kóstoltam, állítólag nincs benne cukor... Nem mertem cumisüvegből adni, mert fincsi és féltem, hogy a tápszert nem fogadja el később.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!