Van aki háztól veszi az anyatejet?
Én csak tejadó voltam "házilag". Ismerős ismerősének adtam a felesleget két gyerekkel is, kb. azonos időben született babának. Én mondtam, hogy nem kérek érte semmit, de mert ha pénzt akarnék, elmennék a "hivatalos leadóba". Az egyik család minden alkalommal hozott valami (jobb fajta) gyerekjátékot, az első kettőt még elfogadtam, aztán szóltam, hogy erre semmi szükség nincs, szívesen adom azt, ami nekünk úgysem kell.
A másik család karácsonykor meg születésnapkor hozott a gyerekeimnek ajándékot. Az úgy még belefért.
Szóval ezt nehéz lehet, ismerni kell az adott szituációt és úgy felmérni, mit lehet adni.
Pénzt szerintem csak akkor adjatok, ha ez előre így lett megbeszélve, hogy "megveszitek" a tejet, de akkor annyit kell adni, amennyit ők kérnek érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!