El vagyok keseredve, mit csináljak a két éves kisfiammal?
Ne haragudj, de a férjeddel való kapcsolatodat kell előbb tisztáznod, vele együtt.
Ha ő ilyen marad, a gyerekek szempontjából jobb a válás, már bocsika. Gyanis addig cseszheted az egész nevelés-témát.
Aztán a gyerekkel megértetni, hogy te vagy a góré. Szereted, de attól még te vagy a góré és MINDEN úgy lesz, ahogy te mondod.
A többiek jókat írtak, fogadd meg!
szia!
igen igazuk van a többieknek,előbb tisztázd valahogy a férjeddel a dolgokat.a gyereknek pedig ne engedd,hogy téged vagy a testvérét bántsa.én is mindig megállítottam/megállítom a nagyobbikat ha bántani akarja,ha meg már megtörtént irány a sarok!
néha még mindig bántja,de egyre kevesebbszer.engem is szokott néha a nagyobbik,erről már leszokott,mert hozzá szokott,hogy vannak következményei ha anyát bántja(nem verés vagy ilyesmi)
egyébként 07:09-es.leirnád nekem privátban a ti napirendeteket?már sokfélét kipróbáltam de nem nagyon váltak be :(
szia! azt már án nem irom le ,hogy mit kell tenni a kedves fárjeddel hiszen az elüttem szólók jól elmondták,de jó lenne tisztázni otthon ,hpogy ki is a gyerekek nevelésében a vezetó,mert vkinek annak kell lennie.mégpedig annak aki többet van a gyerekekkel!a hisztire a megoldás az,hogy hagyd ott a gyereket ha elkezd hisztirni ott ahol van és menj el egy másik helyiségbe,a kistesónál pedig vond be a tesó körüli teendükbe és amikor segit dícsért meg rengetegszer!ja és csináljatok olyan programot ahol csak a kisfiad és te vagy ott legyen hetente egyszer 1,3-2 ora amikor a baba nincs a közelben ami csak a tiétek,hidd el ez sokat segít..az meg hogy néha elszakad a cérna arra csak azt tudom mondani legyen minden nap legalább annyi idüd egyedül(apuka meg lehet a kiciskkel)amig lezuhanyzol,vagy fürdesz..ksimulnak töle az idegeid,és legközelebb nehezebben szakad el az a bizonyos cérna
szakértö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!