Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mas is tapasztalt ilyet vagy...

Mas is tapasztalt ilyet vagy en csinalok valamit nagyon rosszul?

Figyelt kérdés
Ket kisfiunk van, 3 es 2 evesek, minidg velem vannak föleg születesüktöl fogva, nagyon szeretnek, ragaszkodnak, bujnak, velem jatszanak en meselek, stb. Ferjem is kiveszi a reszet a gyerekek körüli teendöbe de inkabb ugy h ö fürdet stb...Na mar most, a gyerekek ha csak ferjem van itthon es en nem, akkor tünderek. Rend beke nyugalom fegyelem. Mondja is h nem erti mi ebben nehez. Alszanak nappal, alszanak este egy mukk nelkül. Velem vannak? Mindenen non stop hisztiznek, eltörött a ropi (ur isten) es tarsai. Folyton vinnyogas, pedig nagyon sokat fogllkozok velük. Ha jönne az alvas akkor atom toporzekolas, meg egy puszi meg egy inni meg egy pisi, meg egy akarmi, az istennek sem fekszenek le. Total kivagyok h most akkor miert csak velem ilyenek??

2014. dec. 15. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:

minidg velem vannak föleg születesüktöl fogva

:D miért, születésük előtt hol voltak? néha apuka hordta ki őket? :D

gondolom te nem vagy elég határozott, szigorú, következetes, így nálad mehet a hiszti, apánál nem... ;)

2014. dec. 15. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Apucinak elég egy csúnya nézés, és rend van. Néha te is kipróbálhatod.
2014. dec. 15. 11:40
 3/5 A kérdező kommentje:
mindig velem vannak föleg (vesszö) születesüktöl fogva. En sem engedtem soha a hisztinek. Pl: kimotorral mentük a boltba, kiborultak h nem hozhatjak be. 10 percig magyarztam h nem lehet, eleg, tovabb toporzekoltak, kesz hazajöttünk. Föleg a kicsi probalgatja minidg a hatarokat, volt pl a nagy kesztyü hiszti, mondtam h anelkül nem megyünk ki telen. 45 percig halal nyugodt pofavl erveltem magyaraztam a haz elöt h NEM fogunk elmenni kesztyü nelkül sehova. Nem hagyta abba, kesz hazajöttünk. Es vegtelen szamu ilyen eset volt, es minidg az lett amit mondtam. Olyan is volt h a kicsit a honom alatt kellett hazaig hoznom miközben üvöltött es kapalozott, de megverni nem fogom (plane mert attom csak megjobban hisztizik) a szep szo em nem hatott. Hat hazajöttünk. Es igy tovabb. Sosem engedtem, ha azt mondtam h egy mese van akkor ha fejre alltak se engedtem h kettö legyen pedig minden nap megprobaljak....nem ertem...tenyleg nem....
2014. dec. 15. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért veled csinálják ezt, mert te vagy az anyjuk. A legeslegnagyobb biztonság, aki akkor is imádja őket, ha a világot fordítják ki a négy sarkából. Ezt tulképpen annak is betudhatod, hogy végtelenül bíznak benned. Másnál nem tudják így elengedni magukat, még az apjukkal sem.
2014. dec. 15. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyasors. Minket kiszolgáló személyzetnek, apát jutalomfalatnak tarják, és úgy is bánnak velünk.
2014. dec. 15. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!