Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt valaki olyat, hogy...

Tapasztalt valaki olyat, hogy a PG53 teszt nem mutat semmit (sem köröket, sem páfrányokat)? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 20:21
 1/9 anonim válasza:
Szia.Én is használom(nám) az ovu tesztet de én sem látok rajta semmit.azt amit kéne nem látom.se páfrányt,se kőrőket.:-( pedig helyesen használom.leirás szerint.
2010. szept. 22. 20:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Hm. Köszi a választ. Kicsit megnyugodtam, hogy nem egyedül vagyok. Nekem amúgy PCO-m van, és elvileg nincs peteérésem sem.:( Lehet, hogy annyira alacsony a hormonszintem, hogy még a minimum mércét sem üti meg, ezért nincsenek körök sem? Már teljesen kétségbe vagyok esve.
2010. szept. 22. 20:32
 3/9 anonim válasza:
Háát nem tudom.Nekem már van egy lányom ugyhogy van p.érésem :-) de ez az izé mégsem mutatja ki.hát nemtom mi van.
2010. szept. 22. 20:40
 4/9 anonim válasza:
és azzal hogy nincs p.érésed nem tudnak semmit csinálni?miota probáljátok a babát?Uj párommal mi is már 2.5éve de semmi.lánykám már 5 éves előző házasságbol.én is elvagyok keseredve.de annál rosszabb.Zsike.az előzők is én voltam
2010. szept. 22. 20:43
 5/9 A kérdező kommentje:
két éve nem védekezünk, de mivel meg sem jött magától soha, így esély sem volt babára. Most metformint szedek április óta, 2x már megjött (júni, aug), most talán lesz következő... de az UH és ez a kütyü is azt mutatja, hogy nincs peteérés. kaptam clostyt, de nem tudom, be merjem-e szedni, vagy még hagyjak időt a metforminnak.
2010. szept. 22. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is PCO-m van. A PG-53 dobd a kukába semmit nem ér.Nekem se mutatott semmmmit még akkor se mikor 100% hogy volt Pé-m. A clostit meg szed be akkor amikor az orvos mondja mert nekem is azzal sikerült Pé-t eredményezni és akkor fogant meg a babám. Jah és ez az első honapban volt:)

2010. szept. 22. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
nem, meg nem.
2010. szept. 23. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:

nem lehet, hogy esetleg túl sok vagy túl kevés nyálat teszel a mikroszkópra?

nekem akkor nem mutat semmit, ha pl. nem találom el, hogy mennyi váladékot kell rákenni.

2010. szept. 23. 15:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor lehet, hogy próbálkozom a clostyval. Neked nem volt túlstimulációd tőle? Szedted mellé a metet? Állítólag PCO-nál nagy a kockázata a cisztásodásnak.
2010. szept. 23. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!