Mit csinálok rosszul hogy a lányom sétálás közbe nem akarja megfogni kezem?
Talán azért nem akarja megfogni a kezed , mert már (a korához képest) önállóbb szeretne lenni , vagy pedig elszokott , azért mert már nem jár közösségbe.
És szerintem pedig azért cipelteti magát , mert csupán fáradt , vagy esetleg kicsit lusta , és kihasználja , hogy anyuci és apuci cipelik.
De ez teljesen normális ilyen korban! :)
Én csak akkor erőltetem a kézfogást,ha forgalmas helyen vagyunk,amúgy nyugis környéken nem muszáj, 4 évesem tud mellettünk jönni.
Mostanában ő is bepróbálkozott azzal,hogy vegyük fel,de megmondtam neki,hogy kizárt...azóta próbálkozott néhányszor,nem vettük fel.
Akkor sem fogja meg a kezed,ha mondod neki?
Az én unokaöcsim is sokszor úgy 'játszik',hogy direkt nem fogja meg a kezem,én meg megcsikizem 'büntiből'.Lehet,hogy ő is 'játszik': Nem?
utolsó:
szóval nehogy magadban keresd a hibát,.. sajnos az aggódás meg az anyaszerepek néha betesznek a felhőtlen anya-gyerek kapcsolatnak.. ilyen a nevelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!