Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csinálok rosszul hogy a...

Mit csinálok rosszul hogy a lányom sétálás közbe nem akarja megfogni kezem?

Figyelt kérdés
Kislányom 5 èves lesz januárba.Sajnos amióta nem jár közössègbe teljesen elengedte magát nem aksr sètálni sokszor amilor apjával visszük cipelteti magát ha meg egyefül viszrm nem fogja meg a kezem.„Ès szerintem ez nem jó mert akár forgalmas uton is mehetnènk igaz faluba lakunk de akkor is.Mit tanácsoltok?
2014. aug. 26. 12:45
 1/6 anonim válasza:

Talán azért nem akarja megfogni a kezed , mert már (a korához képest) önállóbb szeretne lenni , vagy pedig elszokott , azért mert már nem jár közösségbe.

És szerintem pedig azért cipelteti magát , mert csupán fáradt , vagy esetleg kicsit lusta , és kihasználja , hogy anyuci és apuci cipelik.

De ez teljesen normális ilyen korban! :)

2014. aug. 26. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Én csak akkor erőltetem a kézfogást,ha forgalmas helyen vagyunk,amúgy nyugis környéken nem muszáj, 4 évesem tud mellettünk jönni.

Mostanában ő is bepróbálkozott azzal,hogy vegyük fel,de megmondtam neki,hogy kizárt...azóta próbálkozott néhányszor,nem vettük fel.

2014. aug. 26. 13:38
 3/6 A kérdező kommentje:
lehetsèges hogy el van kènyeztetve?
2014. aug. 26. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor sem fogja meg a kezed,ha mondod neki?

Az én unokaöcsim is sokszor úgy 'játszik',hogy direkt nem fogja meg a kezem,én meg megcsikizem 'büntiből'.Lehet,hogy ő is 'játszik': Nem?

2014. aug. 28. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
mikor ovis voltam, én is utáltam ha bárki meg akarta fogni a kezem, mindig azt gondoltam, hogy nagylány vagyok én már, egyedül is tudok közlekedni! Főleg mikor kereszteződés volt, vagy főúton kellett átmenni, mindig határozottan elengedtem az óvónéni v anyu kezét, hogy bizonyítsak, milyen ügyes vagyok, h nem szaladok ki az útra... mi is faluban laktunk, nálunk nem volt veszélyes, ugyhogy szerintem nem kell erőltetni. Most már inkább szeretetből fogd a kezét, különben mikor tényleg szükség lesz rá, hisztizni fog..
2014. szept. 5. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:

utolsó:

szóval nehogy magadban keresd a hibát,.. sajnos az aggódás meg az anyaszerepek néha betesznek a felhőtlen anya-gyerek kapcsolatnak.. ilyen a nevelés

2014. szept. 5. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!