Mit lehet tenni a problémás szülővel, avagy minden anya hülye?
A válasz megírásának időpontja: 02-08 09:28 vagyok
Ha egy kicsit utánanéz az ember rögtön meg lehet találni ennek a lelki tényezőit a szülőkre nézve, újra mondom nagyon nehéz elfogadni. Viszont tényleg nem hinném én sem, hogy nem veszi észre a szülő, ha nem veszi észre nagy a baj, mert nem figyel a gyerekére nem vagyok én szakember, de még azt is el tudom képzelni, hogy a szülő miatt ilyen a gyerek /nem odafigyelés, nem érek rá a gyerekkel foglalkozni, nincs hozzá türelmem stb./ Én sajnálom ezt a gyereket, mondom nem vagyok szakember csak a gyermekem betegsége miatt rengeteget olvasok, keresek, szakembereket keresek meg. Még az is lehet, hogy ez a gyerek autista és ha elvinnék szakemberhez ez ki is derülne. Az viszont tényleg bosszantó, hogy így kell élni egy gyereknek, az pedig egyenesen szégyen, hogy elvileg jól kvalifikált szülők gyerekének.
Hogy lehet hetedikes egy gyerek aki semmit nem csinál?
Nem tartja be az alap szabályokat az órán? Miért nem buktatják meg a tanárok, ha már a szülö elfogult? Vagy biztos a tanár is az?
Ezzel kinek segitenek? A gyereknek nem!!!! Nem érzi jól magát itt te magad irod.
A többi gyerek milyen példát lát. Van aki tanul, hogy tovább menjen és beirást kap ha zavarja az órát.Van aki mindezért jutalmul "szabad foglalkozást". Szerintem itt senki nem törödik a gyerekkel. Sem szülö, sem tanár.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:02 vagyok
Én úgy tudom, hogy ilyen korban már nem teheti meg a szülő, hogy nem fogadja el a szakvéleményt max. máshonnan másikat kér, és további jogi következményei vannak, ha a szülő nem aszerint cselekszik, ami a szakvéleményben le van írva, van erre jogszabály, ha lesz időm előkeresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!